Epson EcoTank ET-3850

Multifunktionsprinter

15600001230
Epson

Specifikationer:

  • Udskriv, kopiér og scan
  • Spar op til 90 % på udskrivningsomkostninger
  • Udskriv op til 7.500 sider i sort-hvid / 6.000 sider i farver
  • Problemfrit blækbeholdersystem
Midlertidig udsolgt - afsendes hurtigst muligt Afhænger af tilvalg. Mere info
Dette produkt er desværre udgået
Produktet er desværre udgået og kommer ikke i vores sortiment igen.
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Epson EcoTank ET-3850

Oplev udskrivning i høj hastighed i erhvervskvalitet til en ultralav pris med denne multifunktionsinkjet med ADF - perfekt til travle hjem og mindre kontorer.

Spar op til 90 % på udskrivningsomkostninger med Epsons EcoTank-printere uden blækpatroner. Leveres med højtydende blækflasker, der gør de integrerede blækbeholdere nemme at fylde takket være de specialdesignede blækflasker. Uden blækpatroner, der skal udskiftes, mde fleksible tilslutningsfunktioner og ADF er denne printer den perfekte printer til enhver, der ønsker udskrifter i høj kvalitet til en utrolig lav pris pr. side.

Sig farvel til blækpatroner

EcoTank giver problemfri udskrivning til hjemmekontorer og mindre kontorer. Blækbeholderne med ultrahøj kapacitet giver mulighed for genopfyldninger uden spild, og nøglelåsflaskerne er designet, så du kun kan indsætte de korrekte farver.

Bliv ved med at spare

Denne økonomiske printer sparer dig for op til 90 % på udskrivningsomkostninger og leveres med en ekstra sort blækflaske til op til 3 års forbrug inkluderet i kassen. Et sæt blækflasker udskriver op til 7.500 sider i sort-hvid og 6.000 i farve, hvilket svarer til op til 72 blækpatroner!

Epson Smart Panel-app

Denne app giver dig mulighed for at betjene din printer fra din smartenhed. Du kan udskrive, kopiere og scanne dokumenter og fotos, opsætte, overvåge og fejlfinde din printer, alt sammen fra din telefon eller tablet.

Med mange funktioner

Med en LCD-farveskærm på 6,1 cm, automatisk, dobbeltsidet udskrivning og dokumentføder til 30 sider, frontbetjent papirbakke til 250 ark og udskrivningshastigheder på op til 15,5 sider pr. minut5 kan du hurtigt og nemt komme igennem en række opgaver.

Moderne fleksibilitet

Med et kompakt design og fuld Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- og Ethernet-tilslutning kan du nemt integrere denne printer i din eksisterende opsætning derhjemme eller på kontoret og udskrive fra mobiler, tablets og bærbare computere.

Varmefri teknologi

Med varmefri PrecisionCore-teknologi kan du glæde dig over reduceret strømforbrug og mindre behov for udskiftningsdele. Printhovedet leveres også med præinstalleret, så opsætning af din printer er nem.

Specifikationer

Generelt
Mærke Epson
Enhedstype Multifunktionsprinter

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering