Epson Expression Photo XP-8700

Multifunktions-, A4-fotoprinter

15600001200
Epson

Specifikationer:

  • Claria Photo HD-blæk i seks farver
  • Wi-Fi og Wi-Fi Direct
  • Nem, mobil udskrivning
  • Dobbelte papirbakker
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Epson Expression Photo XP-8700

Vis dine fotos frem derhjemme med denne kompakte multifunktionsprinter med fleksible, mobile tilslutninger og enestående blæk i 6 farver.

Expression Photo XP-8700 er et godt valg, hvis du er på udkig efter en A4-printer, der kan tage højde for både almindelig udskrivning i hverdagen og fremstilling af uovertrufne blanke fotos. Med mobil udskrivning, en stor berøringsskærm og to papirbakker bliver hverdagsopgaverne en leg.

Kompakt multifunktionsprinter

Vis dine fotos bedste side frem med denne A4-multifunktionsprinter, der er designet til at komplementere dit hjem med dets kompakte og stilfulde design.

Alsidig og brugervenlig

Det er nemt at få adgang til fotos direkte fra hukommelseskortpladsen ved hjælp af den store berøringsskærm på 10,9 cm. Det er nemt at skifte mellem opgaver med de to frontbetjente papirbakker (A4 og fotostørrelse) og en ekstra arkføder til specialmedier bagpå til tykkere medier. Du kan udskrive på egnede CD'er og DVD'er, og den har desuden en motoriseret udbakke, automatisk tænd/sluk og dobbeltsidet A4-udskrivning.

Fleksible, trådløse løsninger

Udskriv, scan og meget mere direkte fra din telefon eller tablet med Epson Smart Panelappen1. Og med Epson Creative Print-appen kan du udskrive fotos direkte fra Facebook, oprette lykønskningskort og meget mere.

Claria Photo HD-blæk

Udskriv professionelt udseende, blanke fotos med Claria Photo HD-blæk. Fotoentusiaster og semiprofessionelle fotografer vil værdsætte det kvalitetsniveau, der produceres ved hjælp af separat blæk i seks farver. Designet med tanke på lang levetid holder fotos i op til 300 år i et fotoalbum.

Specifikationer

Generelt
Mærke Epson
Enhedstype Fotoprinter

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering