Epson Expression Premium XP-7100

Alsidig All-in-One med ADF

15600001190
Epson

Specifikationer:

  • Udskriv, scan, kopiér
  • 10,9 cm interaktiv berøringsskærm
  • Mobil udskrivning
  • Automatisk dokumentføder
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Epson Expression Premium XP-7100

Avanceret All-in-One-printer med ADF , der giver enestående blanke fotos og dokumenter, og leveres med en række brugervenlige funktioner.

Denne stilfulde, kompakte All-in-One i topkvaliteter ideel i travle husstande, der ønsker at udskrive enestående blanke fotos og knivskarpe, klare dokumenter. Wi-Fi-tilslutning og mobil udskrivning giver stor fleksibilitet, mens funktioner som dobbeltsidet A4-udskrivning, en automatisk dokumentføder (ADF) og en10,9 cm berøringsskærm gør denne enhed hurtig og let at bruge.

Stilfuld og alsidig

Skæmmende teknik hører fortiden til. Denne All-in-One ser fantastisk ud fra alle vinkler. Den har en automatisk dokumentføder til scanning og kopiering af enkelt- eller dobbeltsidede dokumenter på flere sider, dobbelte papirbakker til A4 og fotomedier, dobbeltsidet A4-udskrivning for at spare papir og papirfødning bagfra til udskrivning på tykkere medier.

Det bedste fra begge verdener

Oplev skønheden i højkvalitetsfotos og skarpe, klare tekstdokumenter med den nye 5-farve Claria Premium-farve og et pigmentbaseret blæksæt. Billederne er krystalklare med livagtige farver og dybe sorte nuancer, da Claria Premium indeholder en fotosort blækpatron.

Mobil udskrivning

Udskriv med smartenheder med gratis apps fra Epson, Wi-Fi og Wi-Fi Direct. Udskriv og scan trådløst med Epsons app iPrint1, eller prøv appen Creative Print1 fra Epson til at udskrive fotos fra Facebook, lave lykønskningskort og meget mere. Og udskriv fra stort set overalt i verden ved at e-maile filerne til printeren med Epson Mail Print.

Problemfri funktioner

Der en 10,9 cm interaktiv berøringsskærm og et hukommelseskortslot til let navigation og udskrivning af fotos direkte uden computer. Det er også muligt at udskrive på egnede CD'er og DVD'er. Endnu nemmere betjening med motorstyret kontrolpanel og outputbakke betyder problemfri udskrivning.

Specifikationer

Generelt
Mærke Epson
Enhedstype Multifunktionsprinter

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering