Epson WorkForce WF-2885DWF

Multifunktionsprinter

15600001210
Epson

Specifikationer:

  • Erhvervsfunktioner
  • 6,1 cm LCD-skærm
  • Nem, mobil udskrivning
  • Separate blækpatroner
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Epson WorkForce WF-2885DWF

Kompakt multifunktionsprinter beregnet til privat brug og små kontorer, med dobbeltsidet udskrivning, ADF, Wi-Fi, Ethernet og mobil udskrivning.

Du vil blive overrasket over, hvor mange vigtige funktioner til erhvervsbrug denne prisvenlige, kompakte multifunktionsinkjet er forsynet med. Opret nemt forbindelse via WiFi og Wi-Fi Direct og udskriv på den måde, der passer dig, med NFC1, Epson Connect 1 og Apple AirPrint2. Takket være den automatiske dokumentføder (ADF) og dobbeltsidet udskrivning kan du bruge din tid og dit budget mere effektivt.

Kompakt og stilfuld

Hvorfor spilde plads? Denne multifunktionsprinter har et kompakt design. Takket være den slanke, raffinerede form er den nem at integrere i alle hjem og mindre kontormiljøer.

Brugervenlig

Udfør opgaver på ingen tid med dobbeltsidet udskrivning, frontbetjent papirbakke til 150 ark og 30-siders ADF til flersidet scanning, kopiering og fax. Navigation er nem takket være den store LCD-touchskærm og et nyt brugerinterface.

Reducer udgifterne

Epsons 603-blæksæt i fire farver giver pålidelige, livagtige og klare udskrifter med minimale udgifter. Med en kombination af pigmentbaseret sort og farvebaseret blæk fremstiller den udskrifter i professionel kvalitet og reducerer samtidig dine udskrivningsomkostninger med de økonomiske, separate blækpatroner i standard- og XLformat.

Fleksible, trådløse løsninger

Udskriv overalt med Wi-Fi-tilslutning eller brug Wi-Fi Direct til at udskrive fra trådløse enheder uden et Wi-Fi-netværk1. Og med Epsons Smart Panel-app kan du styre din printer fra din enhed, udskrive dokumenter, overvåge og fejlfinde.

Specifikationer

Generelt
Mærke Epson
Enhedstype Multifunktionsprinter

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering