Siemens TP505R01

Espressomaskine

02100117540
Siemens

Specifikationer:

0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Espressomaskine fuldautomatisk TE654319RW Siemens

Funktion og form i en fremragende kombination
Siemens design lover perfekt funktion i harmoni med et tiltalende design. Siemens fuldautomatiske espressomaskiner overbeviser både med store innovationer, men også med fremragende smagende kaffe i et stilfuldt design, så den bliver den vigtigste del af dit køkken.

Unik enkelhed
Takket være coffeeSelect-displayet får du den perfekte oplevelse med et enkelt tryk. Det store display præsenterer udvalget af lækre kaffedrikke og mælkespecialiteter tydeligt og indbydende. Takket være den intuitive grænseflade kan alle funktioner tilgås direkte med et let tryk på sensorens betjeningselementer - en unik enkelhed.

Alt ved et tryk på en knap
Stærk espresso, cremet cappucino, latte macchiato eller kaffe med varm mælk? Med oneTouch DoubleCup brygges den ønskede drik med et enkelt tryk på en knap. Så enkelt er det. Du kan endda brygge to kopper på samme tid, hvis du vil.

Perfekt teknologisk samspil giver dig den perfekte kop kaffe
iAroma er et samspil mellem en keramisk kværn, et intelligent varmesystem, et optimalt tryk og en bryggeenhed af høj kvalitet. Sammen får de den fulde smag af kaffebønnen frem og giver dig en perfekt espresso.

For et ekstra kick af kaffe
Ekstra stærk kaffe uden at gå på kompromis med smagen, takket være den innovative aromaDouble Shot. To formalings- og brygningsprocesser gør det muligt for aromaDouble Shot at levere den bedste smag. Dette forhindrer bitter eftersmag, da mindre vand betyder færre bitre smagsstoffer. Og det betyder igen, at kun de bedste bønner havner i din kop.

Maksimal nydelse med et tryk på en knap
Uanset om du vil have en latte macchiato, en cremet cappuccino eller en ekstra stærk espresso - uanset hvilken kaffespecialitet du vælger: Med oneTouch-funktionen serverer denne fuldautomatiske kaffemaskine perfekt kaffenydelse, enkelt og bekvemt med et enkelt tryk på en knap. Systemet tilbereder kaffedrikke helt efter dine præferencer, med eller uden mælk. Perfekt teknologi til perfekt nydelse.

Finmalet, ekstra velsmagende
CeramDrive-møllen af høj kvalitet maler kaffebønnerne jævnt og fint, så kaffen udvikler en mere smagfuld og fyldig aroma under brygningen. Og da keramiske kværne i modsætning til stålkværne er næsten uforgængelige, garanterer vi langvarig og kvalitetsoptimeret nydelse.

Nem rengøing af maskinen med aftagelig bryggeenhed
For at sikre en ren og hygiejnisk bryggeenhed i din maskine er bryggeenheden fuldt ud aftagelig. Du skal blot fjerne bryggeenheden og skylle den under rindende vand og derefter udskifte den for at sikre, at din kaffe altid smager godt, og forlænge espressomaskinens levetid.

Specifikationer

Generelt
Farve Sølv
Produkttype Espressomaskine
Integreret Kaffekværn ja
Kaffe Type Kombatibilitet Kaffe bønner
Bar 15 bar
Aftagelig vandtank ja
Mærke Siemens
Betjening Touch
Effekt Watt 1500 W
Bredde (cm) 27,6 cm
Dybde (cm) 45,2 cm
Højde (cm) 37.3 cm
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering