Siemens TQ703R07

Espressomaskine

02190004360
Siemens

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1500 W
  • Integreret Kaffekværn: ja
  • Mærke: Siemens
  • Betjening: Touch
  • Bar: 19 bar
0,-
0,-
Få på lager, levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Siemens TQ703R07

Espressomaskine fuldautomatisk EQ.700 integral TQ703R07 Siemens

EQ.700 integral TQ703R07 er en fuldautomatisk espressomaskine fra Siemens .  Siemens design lover perfekt funktion i harmoni med tiltalende design. Siemens fuldautomatiske espressomaskiner overbeviser både med fantastiske innovationer, men også med fremragende smagende kaffe i et stilrent design, så den bliver den vigtigste del af dit køkken.

Stort touch-display med intuitiv og nem navigation

Det har aldrig været nemmere at tilpasse din kaffe efter dine præferencer. Men et enkelt swipe på det store 5" display navigerer i menuen og det intuitive styresystem hjælper dig på vej til din perfekte kaffe. Du finder en række forskellige internationale kaffevarianter i menuen og kan tilpasse dem til din smag.

Oplev en hel verden af ??internationale kaffedrikke

Med Siemens coffeeWorld kan du udforske alle mulige internationale kaffevarianter uden at skulle forlade dit hjem. Coffeeworld byder på 19 forskellige kaffevarianter fra 8 forskellige lande og du kommer også til at lære lidt nysgerrighed om drinkens historie.

Vælg mellem tre forskellige aromaprofiler

Med aromaSelect kan du tilpasse kaffen til din personlige smag. Vælg mellem de tre forskellige smagsprofiler; mild, afbalanceret eller karakteristisk for at finde den, der passer bedst til din smagspalette.

Opret og gem op til 15 forskellige kaffevarianter

Med favoritindstillingen kan du oprette dine egne favoritter fra de forskellige kaffevarianter og gemme dem, så du kan nyde dem igen og igen. Der er plads til op til 15 forskellige kaffevarianter. Du kan justere styrken, kopstørrelsen, aromaprofilen og mælkeforholdet og derefter nemt genopleve din favoritkaffe med et enkelt tryk på en knap.

Få mere ud af din espressomaskine med HomeConnect-appen

Styr din espressomaskine via HomeConnect-appen og oplev verdens kaffedrikke i coffeeworld. Hvis du finder en, du kan lide, tilbereder din espressomaskine den med et tryk på en knap.

Perfekt teknologisk interaktion giver dig en perfekt kop kaffe

iAroma er samspillet mellem en keramisk kværn, et intelligent varmesystem, optimalt tryk og en højkvalitets bryggeenhed. Tilsammen bringer de alle kaffebønnens smag frem og giver dig en perfekt espresso.

For en ekstra startkaffe

Ekstra stærk kaffe uden at gå på kompromis med aromaerne, takket være den innovative aromaDouble Shot. To male- og bryggeprocesser betyder, at aromaDouble Shot giver den konsekvent bedste aroma. På den måde undgår du bitre eftersmag, fordi mindre vand giver færre bitre smagsstoffer. Og det betyder til gengæld, at kun det bedste fra bønnerne ender i din kop.

Finmalet, ekstra smagfuld

Den højkvalitets ceramDrive-kværn maler kaffebønnerne jævnt og fint, så kaffen udvikler en mere intens smag og rig aroma under brygningsprocessen. Og da keramiske kværne i modsætning til stålslibere i bund og grund er uudtømmelige, garanterer vi varig og kvalitetsoptimal nydelse.

Automatisk rengøring af mælkesystemet

Alle passionerede kaffedrikkere, som elsker en god, aromatisk kaffe, går ikke på kompromis med tilberedning. Undtagen ved regelmæssig rengøring af mælkesystemet. Derfor har Siemens udviklet autoMilk Clean. Det fuldautomatiske system renser med damp og starter efter hver brygget kop. Den garanterer perfekt hygiejne og udfører arbejdet med daglig rengøring af mælkesystemet for dig. Dårlige lugte og bakterier får simpelthen ikke en chance for at udvikle sig. Alt sammen for at du kan læne dig tilbage og nyde en god kop kaffe.

Specifikationer

Generelt
Farve Inox sølv metallic
Produkttype Espressomaskine
Integreret Kaffekværn ja
Bar 19 bar
Mærke Siemens
Betjening Touch
Effekt Watt 1500 W
Bredde (cm) 35.2 cm
Dybde (cm) 46.7 cm
Højde (cm) 38 cm

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering