Dreame Hair Glory

Føntørrer

15800001370
Dreame

Specifikationer:

  • Avanceret negativ ion-teknologi
  • Kraftfuld og effektiv tørring
  • Let konstruktion på 345 gram
  • LED-indikatorer
0,-
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Dreame Hair Glory

Gør tørring af dit hår til pleje af dit hår med Hair Glory

Med kraftig luftstrøm, avanceret negativ ion- teknologi, en let konstruktion og præcis temperaturkontrol gør Hair Glory tørring af dit hår hurtigt, enkelt og praktisk. Et førsteklasses design og intuitive LED-indikatorer giver et førsteklasses look med Hair Glory, takket være et kompakt design, der også gør opbevaringen til en leg. Plej dit hår, og lad det stråle.

Kraftfuld, effektiv tørring.

Hurtig og ubesværet tørring af dit hår med kraftfuld luftstrøm. En 110.000 o/min motor genererer en 70 m/s lufthastighed og 55 m3/t. luftvolumen for kraftig tørring, der adskiller det våde hår for at nå til rødderne og fjerner fugt fra hovedbunden. Skulderlangt hår tørres på så lidt som 2 minutter (2 minutter: Baseret på test i et kontrolleret miljø. Tiden kan variere i den faktiske brug afhængigt af miljø, samt tekstur, tykkelse og længde af håret, der bliver tørret).

Let for komfortabel brug.

En let konstruktion på 345 g med en kompakt 82 mm hovedcylinder gør hårtørringen mere afslappende og mindre trættende. Hårtørreren er fremstillet af lette materialer og et yderst effektivt layout, der minimerer træthed under brug og forbliver diskret under transport eller opbevaring.

Plej dit hår

300.000.000 anioner/cm3 hjælper med at neutralisere statisk og udglat hår. En fuldstændig negativ udledning forbedrer anionkoncentrationen med 30 gange i forhold til den tidligere model. Disse negative ioner hjælper med at lukke hårrødderne, fastlåse fugt og pleje dit hår.

Avanceret teknologi til førsteklasses ydeevne

En NTC-termistor og avanceret mikroprocessor til overvågning af temperaturen, som kontrolleres 100 gange pr. sekund, for ensartet og jævn opvarmning, der effektivt reducerer spaltede spidser, beskadiget hår, og falmende farve.

Tilpas din tørring

Tør nemt dit hår, som du vil, med 4 temperaturindstillinger og 2 luftstrøms-hastigheder. Kontakt til kølig luft til tørring ved lav temperatur på varme sommerdage, 57 grader konstant temperatur for ensartet varmlufttørring, høj temperatur for hurtigtørrende, eller varm/kold-cyklus til krøller.

Kraftfuld, mindre forstyrrende tørring.

En kraftfuld børsteløs motor med en optimeret lodret struktur giver robust luftstrøm, mens den frembringer mindre end 76 dB støj. Tør dit hår uden helt at lukke verden ude. Du får en mere behagelig hårtørring.

2 isoleringslag

Dobbeltlagdelt plast isolering i håndtaget reducerer motorstøj.

Optimeret luftstrømssystem

En optimeret indløb, net, deflektor og luftafgang gør brugen jævn og støjsvag.

Avanceret motordesign

Et unikt motorhjul giver øget luftkapacitet med enkelt rotation.

Hvad indholder æsken

  • Hårtørrer
  • Fønnæb
  • Brugervejledning

Specifikationer

Generelt
Inkluderet tilbehør Fønnæb
Produkttype hårtørrer
Farve Hvid
Mærke Dreame
Antal hastighedsindstillinger 2
Antal varmeindstillinger 4
Effekt Watt Ikke oplyst
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering