OBH Nordica Björn Axén NV747ONO

Føntørrer

02100012100
OBH Nordica

Specifikationer:

  • 2400 W
  • 3 varmeindstillinger 
  • 2 hastighedsindstillinger
  • Med diffuser
  • 3 meter ledning
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

OBH Nordica Björn Axén NV747ONO føntørrer

Björn Axén Premium Care føntørrer
Björn Axén Tools Premium Care føntørrer er en professionel føntørrer, der er exceptionelt god til alle hårtyper. Det er dog særligt velegnet til hår med tørre spidser eller andre slidproblemer - og til dem, der ønsker at opnå eller bevare et sundt og skinnende hår på lang sigt. Hårtørreren har fremragende tørreegenskaber, et gitter behandlet med en kashmirkeratinbelægning og en ionisk funktion, der reducerer statisk elektricitet, så håret bliver skinnende og glansfuldt.

Respect og Volume Massager
Björn Axén Premium Care føntørrer har to funktioner, der er designet til mere aktivt og bæredygtigt at pleje og støtte udviklingen af hele håret fra rod til spids: Respect-indstillingen og Volume Massager-teknologien.
Med Respect-indstillingen er både temperatur og hastighed optimeret til at tage særligt hensyn til tørt hår og bevare op til 25 % af hårets fugt. Volume Massager-teknologien er særlig vigtig for alle, der ønsker at forbedre deres hårkvalitet, da blodcirkulationen til hovedbunden er afgørende for at opnå og bevare et sundt og skinnende hår. Denne teknologi kommer i form af en aftagelig diffuser/volumenmundstykke, der både giver volumen og massage. De specialdesignede "fingre" i volumedysen skaber volumen, mens de masserer hovedbunden, stimulerer blodcirkulationen og fremmer hårets genvækst. Hovedbundsmassagemundstykket fungerer perfekt sammen med Respect-funktionen. Ved at kombinere disse to funktioner og forbedre dem med alle de andre funktioner i hårtørreren har vi skabt en usædvanlig skånsom hårtørrer, der er specielt designet til at hjælpe dig med at passe på og pleje dit hår på den bedst mulige måde.

3 meter ledning
For at give dig mere frihed til at bevæge dig rundt i rummet, mens du tørrer dit hår, har vi også forlænget ledningen, som nu er 3 meter lang.

Specifikationer

Generelt
Inkluderet tilbehør Diffuser
Produkttype hårtørrer
Mærke OBH Nordica
Antal hastighedsindstillinger 2
Farve Sort
Antal varmeindstillinger 3
Effekt Watt 2400 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering