Garmin Vivofit 4 Black S/M

20500222113
Garmin

Aktivitetstracker

Specifikationer:

  • Mærke: Garmin
  • Produkttype: Aktivitetssporer
  • Produktbeskrivelse: Garmin vívofit 4 aktivitetssporer med bånd - sort
  • Service & Support: 2 års garanti
  • Skærm: Ottefarvet Memory-in-Pixel LCD 88 x 88 pixler
0,-
Udsolgt - kontakt kundeservice Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Garmin Vivofit 4

Find flere måder at blive bedre end i går med brugervenlige vívofit 4. Det giver dig aktivitetstracking og friheden til at holde dig i bevægelse uden at være nødt til at tage en pause for at genoplade. Med sine 1+ års batterilevetid er vívofit 4 perfekt at have på 24 timer i døgnet, så du altid kan spore din aktivitet, automatisk klassificere den med Move IQ og meget mere.

Bekvemmelighed på håndleddet

Med vívofit 4 giver vi dig adskillige nye værktøjer, der er udviklet til at gøre livet lidt nemmere. Brug widget'en med vejrudsigt for et hurtigt, illustreret kig på, hvad dagen vil bringe. Indstil en alarm i appen, der vil lyde på enheden, eller indstil endda en timer direkte på håndleddet for at minde dig om, hvornår du skal slukke ovnen. Har du forlagt din telefon? Det kan vívofit 4 også hjælpe dig med.

Kom i gang på den nemme måde

Du behøver ikke at starte og stoppe din aktivitetstimer manuelt – Move IQ har styr på det. Den kan automatisk registrere og klassificere forskellige aktiviteter såsom gang, løb, cykling, svømning og trappemaskinetræning. For gå- og løbeture kan den endda starte en aktivitetstimer automatisk. Gennemgå de indsamlede data senere på Garmin Connect.

Personlig aktivitetstracking plus motivation

vívofit 4 inspirerer dig til at komme op og i gang. Udover at registrere skridt, distance, kalorieforbrænding og søvn, registrerer den også perioder med inaktivitet. En farvet aktivitetsindikator minder dig om, når du har været inaktiv for længe. Du kan nulstille den ved at gå i et par minutter. vívofit 4 lærer dit aktuelle aktivitetsniveau at kende og angiver derefter et opnåeligt dagligt skridtmål. Når du når dine delmål, vil den justere dine mål for den næste dag og gradvist hjælpe dig til en sundere livsstil.

Del og konkurrer

Gennem dagen synkroniserer vívofit 4 jævnligt til Garmin Connect. Garmin Connect™ appen gør det lettere end nogensinde at præstere bedre end i går. Friske, farverige aktivitetskort viser alle dine statistikker i en hurtig oversigt. Rul ned for nemt at sammenligne dagens totaler med tidligere resultater, eller tryk for at få flere detaljerede oplysninger. Aktiviteter og andre helbredsmålinger, der registreres af din enhed, præsenteres i flotte detaljer. Og de data, du ser, er tilpasset netop til dig og den måde, du bevæger dig på, uden unødvendige detaljer.

Specifikationer

Generelt
Batteri run-time Op til 12 måned(er)
Mærke Garmin
Produkttype Aktivitetssporer
Produktbeskrivelse Garmin vívofit 4 aktivitetssporer med bånd - sort
Skærm Ottefarvet Memory-in-Pixel LCD 88 x 88 pixler
Dimensioner (B x D x H) 19 mm x 9.4 mm
Funktioner Find telefon-funktion, ledighedsalarm, Move IQ
Trådløs teknologi Bluetooth, ANT/ANT+
Understøttet værtsenheds-OS iOS, Android
Sporingsdata Distance, tid, kalorier forbrændt, aktivitet, søvnaktivitet, trin taget
Rem Sort - bånd - TPU-silikone - 122-188 mm - (S/M)
Vægt 25 g
Konnektivitet Bluetooth, ANT+/ANT
Service & Support 2 års garanti

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering