Gigaset C430 Duo

20500608812
Gigaset

Specifikationer:

  • Mærke: Gigaset
  • Produkttype: Trådløs telefon med opkalds-ID + ekstra telefonrør
  • Produktbeskrivelse: Gigaset C430 Duo - trådløs telefon med opkalds-ID + ekstra telefonrør
  • Service & Support: 2 års garanti
  • Dækfarve: Sort, sølv
0,-
0,-
Levering 1-2 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Lige så unik, som du er - kan Gigaset C430 Duo-telefonen med ledning med dens nemme håndtering og moderne udseende tilpasses efter din smag. Vælg mellem to tiltalende baggrundsfarvetemaer til det 1,8" store farvedisplay. Du kan endda angive en personlig pauseskærm, en individuel lydprofil og specielle ringetoner for udvalgte kontakter.

Der er plads til alle! Telefonbogen i Gigaset C430 har plads til op til 150 kontakter, hver med fulde navn og op til 3 numre. Marker dine personlige "VIPs", og sørg for, at du husker deres specielle begivenheder, ved at indstille en praktisk påmindelse. Og det er ikke det hele: Den praktiske dag-/natomstilling sætter ringetonen på lydløs, når du har brug for fred og ro.

Nogle gange kan det at blive opdateret over telefonen bogstaveligt talt tage flere timer. Men med en taletid på op til 14 timer vil Gigaset C430 ikke svigte dig. Pålidelig trådløs telefonteknologi giver dig også mulighed for at bære telefonen i hele hjemmet uden at skulle bekymre sig om, hvornår batterierne løber tør.

Energieffektiv strømforsyning betyder, at Gigaset C430 er bedre for miljøet - og for din tegnebog. Lige som alle trådløse telefoner fra Gigaset reducerer den skiftevis sendeeffekten fra telefonen til basestationen afhængigt af afstanden imellem dem. Du kan også reducere sendeeffekten ved basestationen for Gigaset C430 med 80 % - vælg blot ECO Mode. Derudover slår ECO Mode Plus uden stråling sendeeffekten fra, hver gang telefonen er i dvaletilstand.

Det at være en god lytter er lige så vigtigt som at dele sine egne tanker. Den analoge Gigaset C430-telefon garanterer High Sound Performance ved hvert opkald, så du kan høre hvert ord tydeligt - selv når du taler håndfrit.

Specifikationer

Generelt
Produkttype Trådløs telefon med opkalds-ID + ekstra telefonrør
Produktbeskrivelse Gigaset C430 Duo - trådløs telefon med opkalds-ID + ekstra telefonrør
Dækfarve Sort, sølv
Standard for trådløs telefoni DECT\GAP
Samtaleanlæg Ja
Højttalertelefon Ja
Skærm LCD-skærm - farve - Ja
Skærmegenskaber Skærmbeskyttelse
Opkaldsservice Opkalds-ID, Transfer opkald
Mærke Gigaset
Service & Support 2 års garanti

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering