Google Chromecast Video Nordics (Gen. 3)

20500225756
Google

Chromecast

Specifikationer:

  • Op til 1080p HD
  • Hurtig indlæsningstid
  • Wi-Fi
  • Tilslutning via HDMI
0,-
0,-
Levering 1-2 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Chromecast er en enhed til mediestreaming, der sættes i HDMI-porten på dit fjernsyn. Du skal blot bruge din mobilenhed og dit eget fjernsyn til at caste dine foretrukne tv-serier, film, musik, sport, spil og meget mere. Chromecast fungerer sammen med iPhone, iPad, Android-telefoner og -tablets, Mac og Windows-computere samt Chromebooks.

Chromecast streamer indholdet direkte fra skyen, så du får mulighed for surroundsound og video i 1080p HD-kvalitet. Med understøttelse af 2,4/5 GHz Wi-Fi og et indbygget, adaptivt antennesystem får du en høj videoopløsning og reduceret buffertid.

Når du ikke caster, kan du omdanne din fjernsynsskærm til en flot pauseskærm. Tilpas pauseskærmen med Google Fotos, Facebook, Flickr, berømte kunstværker og meget mere.

Cast nøjagtig, hvad der sker på din kompatible Android-telefon eller -tablet, til dit fjernsyn. Dine feriebilleder og videoer, sociale medier, præsentationer og meget mere - bare i større format.

Hvis du kan finde det på nettet, kan du se det på dit fjernsyn. Se alt det, der vises i Chrome-browseren, på husets største skærm.

Omdan din fjernsynsskærm til et spillebræt, en racerbane, et dansegulv eller et quizshow. Med Chromecast kan alle spille spil med telefonen som deres personlige styreenhed, samtidig med at de kan se, hvad der sker, direkte på husets største skærm.

Specifikationer

Generelt
Dimensioner (B x D x H) 5.19 cm x 1.349 cm x 5.19 cm
Produkttype Digital multimedie-modtager
Produktbeskrivelse Google Chromecast 3 - digital multimedie-modtager
Fås i farverne Sort
Mærke Google
Interface Wi-Fi
Audiokanaler Stereo
Kilde Netværk
Understøttede opløsninger 1920 x 1080
Vægt 39.1 g
Streaming-tjenester Netflix, YouTube, Pandora, Google TV, Hulu Plus, Google Play Movies, Google Play, iHeartRadio, HBO GO

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering