GoXtreme Enduro

Actionkamera

09100000510
GoXtreme

Specifikationer:

  • Ægte 2,7k video, skarpe billeder
  • Stereolydoptagelser
  • Ultra bred synsvinkel
  • WiFi funktion
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

GoXtreme Enduro

GoXtreme Enduro er det perfekt kamera til actionfans og sportsfolk, der værdsætter video i en høj opløsning og et hav af funktioner. Med 2,7k og interpoleret 4k ultra HD-videooptagelse, begge ved 30 billeder per sekund, fanges der skarpe videoer med kun et enkelt tryk.

Med en bred vifte af monteringsudstyr og tilbehør medfølgende til kameraet er GoXtreme Enduro perfekt til enhver disciplin eller udfordring, og takket være det robuste vandtætte hylster forbliver dit kamera beskyttet mens du surfer eller dykker helt ned til en dybde på 40 meter.

Den ultra-brede vinkel på 170 grader gør, at GoXtreme Enduro fanger dine oplevelser fra en imponerende udsigt med det indbyggede 5 cm skærm, der med præcision viser hvordan dine shots er opsat når du optager. Af yderligere suveræne udvidede funktioner så har kameraet heriblandt muligheden for at optage med tidsforskydning og tage kontinuerlige billeder – ved at bruge disse kan du lave enhver video om til din personlige unikke oplevelse.

Og for at fuldende listen med udvidede funktioner kan kameraet forbindes til din smartphone via den integrerede WiFi funktion – så at dele dine minder med dine venner og verden bliver næsten ikke nemmere.

En ultimativ præstation

GoXtreme actionkameraet er designet for at tilbyde den optimale præstation. Om det er i ægte 2,7k video, skarpe billeder, stereolydoptagelser, så har vi valgt de bedste bestanddele såsom en computerchip med høj effektivitet og højhastighedssensorer. GoXtreme Enduro giver ultra skarpe 2,7k og 4k (med interpolation) videoer ved 30fps.

Ultra bred synsvinkel

Når det handler om synsvinkel, så er du godt dækket med GoXtreme… fra en 45 til 170 grader ultra bred vinkel samt et imponerende 360 graders panorama syn. GoXtreme Enduro fanger øjeblikke på video og billeder med dets 170 graders super vinkel.

Tilbehør medfølger – ingen ekstra omkostninger!

Hos GoExtreme forstår vi værdien i at give dig mere for pengene og derfor er der med hvert GoXtreme pakket et stort udvalg af påhæng og monteringsudstyr med i kassen. GoXtreme Enduro inkluderer tilbehør til ethvert øjeblik med action.

WiFi forbindelse: Forhåndsvisning, deling og fuld styring

Med et tryk kan du med det indbyggede WiFi forbinde dit kamera til din smartphone eller tablet, når den tilhørende app anvendes.

Appen – gratis at downloade – forvandler din mobil eller tablet om til en fjernbetjening og giver fuld styring over kameraets funktioner og indstillinger.

Download blot dine filer direkte fra dit kamera til din enhed for få fremvist indholdet, del det via e-mail eller på dine foretrukne sociale medier.

ISMART DV IOS
https://itunes.apple.com/de/app/ismart-dv/id635238395?mt=8

ISMART DV ANDRIOD
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icatch.ismartdv2016&hl=en

Skærm og vandtæt hylster

Med GoXtreme Enduro medfølger et vandtæt hylster, brugbart helt ned til en 40 meters dybde, og kameraet selv har et stort 5 cm display, perfekt til at opstille dine billeder, gense eller ændre dine kameraindstillinger. Skærmen kan ligeledes genafspille tidligere optagelser og fremvise billeder igen.

Tekniske    specifikationer

5 cm skærm
Vandtæt hylster helt ned til 40m
4MP sensor

Videoopløsning:
4K* @30fps (*med interpolation)
2.7K @30fps
1080p @60fps, 30fps, 720p @120fps, 60fps, 30fps

Stillestående billedopløsning:
16MP*, 12MP*, 8MP*, 5MP*, 2MP (*med interpolation)

Video med lyd:
Mikro SD card support op til 64GB minimum klasse 10 (medfølger ikke)
Indbygget mikrofon
170° fast vidvinkel
WiFi funktion
Indstilling for kontinuerlige optagelser
Tidsforskydningsindstilling til både video- og billedoptagelser

Brugerflade:
USB 2.0, HMDI
1050mAh lithium batteri (kan udskiftes)

Mål:
59 x 41 x 32 mm.

Specifikationer

Generelt
Mærke GoXtreme
Produkttype
Bredde (cm) 5.9 cm
Dybde (cm) 4.1 cm
Højde (cm) 3.2 cm

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering