Ariete 4619

Airfryer

74600184230
Ariete

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 2000 W
  • Volumen: 11 liter
  • Timer: 60 min
  • Maks temperatur 200 grader
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 2-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Ariete elektrisk airfryer


Elektrisk luftfrituregryde
Med Air Fryer oven vil du have et multifunktionelt apparat i køkkenet, som du kan tilberede forskellige retter med, endda på samme tid, og som sikrer sund madlavning med et reduceret fedtindhold, perfekt til ethvert ernæringsbehov.
Med ovnen kan du indstille 8 programmer, anbefalet til tilberedning af pommes frites, desserter, fisk, kylling på spyd, rødt kød, kylling, skaldyr.

Air frituregryde til oliefri og røgfri stegning
Takket være den opnåede høje temperatur (op til maks. 200°) og den allerede konstante cirkulation af varm luft ved 360° inde i apparatet, giver airfryeren dig faktisk mulighed for at stege uden olie og opnå en sprød og sund stegning.

Takket være den medfølgende roterende kurv kan du tilberede velsmagende pommes frites til hele familien med kun en spiseskefuld olie, men uden at give afkald på den sprøde smag, der er typisk for pommes frites i den traditionelle oliefriture.
Luftteknologien vil også forhindre spredning af mærkelige lugte i huset, når du steger, fordi det ikke ryger, og lugtene går ikke ud til frituregrydens yderside.

El-ovn med grillspyd til spidsstegt kylling
Ovnen er ikke kun en airfryer, men samtidig også en elektrisk ovn, som du kan tilberede mange retter med ved hjælp af brunings-, riste-, grill- og gratinfunktionerne.
Takket være det indvendige lys kan du altid holde styr på tilberedningen af mad, både i airfryer- og ovnfunktionen.
Ved at bruge grillspydet kan du tilberede den spidsstegte kylling eller kød efter eget valg derhjemme, takket være et automatisk roterende system indbygget i airfryeren.
Når madlavningen er færdig, vil rengøringen af Airy Fryer være meget enkel, fordi du kan skille lågen ad og rengøre den aftagelige fedt- og krummebakke.


Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Mærke Ariete
Produkttype Air Fryer
Volumen 11 liter
Variabel temperatur Ja
Effekt Watt 2000 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering