OBH Nordica AG5018S0 Easy Fry & Grill

Air Fryer

03200221740
OBH Nordica

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1550 W
  • Volumen: 4,2 liter
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Easy Fry & Grill Classic 2in1 Black

Vil du gerne overraske familien med ekstra velsmagende og sund aftensmad, men mangler tid? Så er denne airfryer lige, hvad du har brug for.

En airfryer cirkulerer meget varm luft med høj hastighed, hvilket giver maden den perfekte overflade. Alt bliver sprødt udenpå og mørt indvendigt, hvilket er særligt fordelagtigt, når du tilbereder fx kylling.

Takket være den hurtige og varme luftstrøm kan du tilberede maden med 99 % mindre fedt. Smagen og konsistensen er en kombination af grillet og friturestegt mad, som dog er tilberedt med meget lidt eller slet ingen olie. Velegnet til dig, der er sundhedsbevidst og gerne vil servere lækker mad, som alle kan lide.

En anden stor fordel er, at airfryeren afgiver meget lidt lugt og mados under tilberedning af maden. Airfryeren er perfekt at bruge i en stresset hverdag og uovertruffen, når du har inviteret venner og gerne vil servere noget rigtig lækkert. Denne airfryer har en stor XL-kapacitet, som gør det muligt at tilberede op til 6 portioner. Du vælger selv en temperatur på op til 200 grader, og således kan du tilberede alt fra sprøde pomfritter, kylling og kød til skaldyr, halloumi og grøntsager med et perfekt resultat. Varmen er jævnt fordelt, hvilket gør al mad en smule sprødt.

Der medfølger en online opskriftsbog med anvisninger om temperaturer og 30 inspirerende opskrifter på forskellige madretter og desserter. Når du har tilberedt et perfekt måltid, kan du nemt gemme dine tids- og temperaturindstillinger og bruge dem igen næste gang. Easy Fry & Grill Classic indeholder mange smarte funktioner, der gør madlavningen nemmere.

Den har en timer på 60 minutter med et højt og tydeligt signal, der meddeler, hvornår maden er klar.

Flere dele er aftagelige og kan vaskes i opvaskemaskinen. Denne airfryer har desuden grillfunktion, og der medfølger en række praktisk grilltilbehør. Den er langt bedre end en almindelig ovn: ingen forvarmning, hurtigere og bedre resultater (49 % hurtigere end at lave pomfritter i ovnen).

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Air Fryer
Volumen 4,2 liter
Variabel temperatur ja
Mærke OBH Nordica
Effekt Watt 1550 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering