OBH Nordica Easy Fry & Grill 3in1 Steam+

Airfryer

02100222320
OBH Nordica

Specifikationer:

  • Volumen: 6,5 liter
  • Variabel temperatur: ja
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Easy Fry & Grill 3in1 Steam+ OBH Nordica

Multifunktionel frituregryde
Den ultimative frituregryde med stor kapacitet og multifunktioner for at opnå de bedste resultater. Denne frituregryde vil gøre din hverdag lettere og gøre dig til en helt i køkkenet. Du vil lave mere velsmagende og sundere mad på kortere tid. Den har 3i1-funktion og steger, griller og damper ved hjælp af varmluft, hvilket bevarer ingrediensernes næring og smag.

Stegning
Ved hjælp af moderne teknologi opvarmer og cirkulerer den varm luft med en kraftig ventilator ved høj hastighed. Da den varme luft roterer hurtigt, skaber den en kraftig tilberedningseffekt, der giver maden en fritureagtig smag uden brug af olie. Resultatet er en perfekt sprød overflade og et mørt, fyldigt indre. En sund tilberedningsproces, og ingredienserne bevarer deres næringsstoffer. Grøntsager og halloumi er bedst tilberedt på denne måde.

Forprogrammerede programmer
Der er 7 forprogrammerede programmer til tilberedning af sprøde pommes frites, nuggets, kylling, pizza, kød, fisk og dessert. Et overskueligt digitalt panel med touchscreen er brugervenligt og gør det nemt at skifte mellem de forskellige tilberedningstilstande.

Dampkoger
Dampkogeren er ideel til ris, grøntsager, korn, fisk og fjerkræ. Dampfunktionen bevarer næringsstofferne i ingredienserne. Den er nem at håndtere med en aftagelig 1,1 L vandtank, og panelet advarer dig, når det er tid til at fylde vand på, og når tanken skal vaskes. Op til 85 minutters driftstid.

Grill
Den tredje tilberedningsmetode, som maskinen behersker, er grillfunktionen. En aluminiumsgrillrist giver dig de karakteristiske grillmærker på din mad, og der medfølger praktisk tilbehør.

Stor kapacitet
Denne frituregryde har en XXL-kapacitet på 6,5 liter og er velegnet til en større familiehusholdning. Der kan tilberedes op til 8 portioner.

Mange funktioner
Luftfrituregryden har mange ekstra funktioner, der alle gør dit køkken nemmere. Disse omfatter en 60-minutters timer og en alarm, der advarer dig, når maden er klar eller skal rystes. Adgang til en online opskriftsbog med 30 opskrifter, tips og inspiration. Let at rengøre, alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine. Kræver ingen forberedelse eller forvarmning og kan bruges med det samme.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Air Fryer
Volumen 6,5 liter
Variabel temperatur ja
Mærke OBH Nordica
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering