OBH Nordica Easy Fry XXL Air Fryer

Airfryer

02100010200
OBH Nordica

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 500 W
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 1 hverdag, bestil inden 09.00 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Easy fry xxl luftfrituregryder 1400W OBH NORDICA

Stege uden olie
Steg søde kartofler i varmluft, grill en kylling eller bag en muffin - i en airfryer uden olie! Takket være den avancerede varmluftteknologi, der anvendes i den alsidige Easy Fry XXL varmluftfrituregryde, kan du tilberede sund og velsmagende stegt mad med lidt eller ingen olie. Easy Fry XXL er en opdatering af Easy Fry Deluxe og kan alt det, som dens forgænger kan - plus at den har en udvidet kapacitet på 5,6 liter, eller 8 portioner.

Otte forudindstillede programmer
Ligesom sin forgænger har Easy Fry XXL otte forudindstillede programmer til forskellige typer bagning, grillning og stegning. Programmerne vises med tydelige ikoner på lågets digitale touchscreen, så det er nemt for dig at tilberede dine yndlingsretter og opskrifter, f.eks. pommes frites, kød, fisk, kylling, kød eller rejer. Det er endda muligt at lave pizza eller muffins! Du kan også indstille temperaturen og tiden manuelt - temperaturområdet kan vælges mellem 80-200 °C, og timeren kan indstilles til op til 60 minutter. Når maden er klar, slukker airfryeren sig selv og udsender en biplyd for at signalere, at arbejdet er færdigt. Så du behøver ikke engang at holde øje med din madlavning!

Kompakt design
På trods af sin store kapacitet har Easy Fry XXL et pladsbesparende og kompakt design, der betyder, at den ikke fylder mere end nødvendigt. Det betyder, at Easy Fry XXL kan placeres på forsiden af de fleste køkkener, hvilket gør den nem og bekvem at bruge. Samme lette tankegang har præget rengøringskonceptet - alle relevante dele af denne maskine er aftagelige og tåler opvaskemaskine. Risten er aftagelig, og frituregryderens indre er behandlet med en non-stick-belægning af høj kvalitet.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Mærke OBH Nordica
Produkttype Air Fryer
Fødevarekapacitet 5,6 kg
Variabel temperatur ja
Effekt Watt 500 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering