Tefal Daily Cook 11 dele

Grydesæt

02100807550
Tefal

Specifikationer:

  • Farve: Stål
  • Liter: Flere størrelser
  • Mærke: Tefal
  • Størrelse Diameter: Flere størrelser
  • Varmekilde: Alle
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

11-delt kogesæt TEFAL

En smule opfindsomhed vil hjælpe dig langt i din hverdag! Tefal Daily Cook gør det nemmere at lave familiens favoritretter til aftensmaden eller at udforske nye og spændende opskrifter.

Rustfrit stål af høj kvalitet
Rustfrit stål af høj kvalitet gør, at pander og gryder kan holde til daglig brug, og en række smarte funktioner gør madlavningen mere smidig. Grydens glaslåg kan stå på sig selv og har en dampventil, der forhindrer overkogning. De ergonomiske håndtag holder sig kølige og gør madlavningen mere sikker. Panden har en praktisk non-stick-belægning, så maden ikke brænder på, og rengøringen bliver lettere.

Termosignal
Panden er også udstyret med Tefal's smarte Thermo-Signal, som skifter farve, når temperaturen er den rette til at begynde at stege. Daily Cook - smarte løsninger til hverdagens madlavning. Ingen ridser, ingen hak, aldrig brændt mad - med pålideligt kogegrej, der kan modstå hård behandling i lang tid, er du altid godt rustet i køkkenet.

Den nye Unlimited Premium-serie
Denne serie opfylder de højeste kvalitetsstandarder og har Tefals mest holdbare non-stick-belægning, TITANIUM ANTI-SCRATCH, som holder op til seks gange længere end Tefals standard TITANIUM-belægning. Belægningen er så robust og ridsefast, at den kan bruges med stålredskaber uden at tage skade, og kogegrejet bevarer sine gode frigørelsesegenskaber i lang tid. Når intet er brændt på, er det lettere at opnå en perfekt stegeflade eller tilberede sund mad uden olie eller smør. Tefal Unlimited Premium gør det nemmere at få succes i køkkenet, både med små og store måltider og til både festlig og daglig brug.

TERMO-FUSION+™
Tefal's mest effektive induktionsbund er ekstra bred og tyk. Det betyder, at opvarmningen går hurtigere, og at varmen fordeles meget jævnt på panden, hvilket gør madlavningen lettere. Serien er designet og fremstillet i Frankrig med Tefal's specialiserede ekspertise og fokus på kvalitet.

Kvalitet, du kan stole på
Med 10 års garanti på det rustfrie stål kan du være sikker på, at gryderne kan tåle daglig håndtering i køkkenet og er lavet til at holde længe, Komfortable, ergonomiske håndtag, der holder sig kølige og reducerer risikoen for forbrændinger. Glaslåget med dampventil gør det nemt at holde øje med indholdet i gryden eller panden, så du altid har overblik over madlavningsprocessen. Den praktiske måleskala på indersiden gør det nemt at måle de ingredienser, du har brug for til madlavningen. Lågets håndtag er udformet, så det er meget nemt at stille den på køkkenbordet - uden mærker eller spild på overfladen.Specifikationer

Generelt
Størrelse Diameter Flere størrelser
Varmekilde Alle
Farve Stål
Produkttype Gryde
Liter Flere størrelser
Mærke Tefal

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering