Tefal Renewal Ø20

Gryde

02190004178
Tefal

Specifikationer:

  • Innovation og bæredygtighed
  • Keramisk non-stick belægning
  • Diameter 20 centimeter
  • Fungerer på alle varmekilder
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Tefal Renewal

Med Tefal (RE)NEWAL-gryden får du ikke kun et højtydende køkkengrej, men også en miljøvenlig og innovativ løsning til madlavning.

(RE)NEWAL – miljøvenlig innovation for en bedre planet

Tefal (RE)NEWAL-gryden er et banebrydende produkt, der kombinerer innovation og bæredygtighed. Fremstillet i Frankrig af materialer med en lavere miljøpåvirkning, er grydens aluminiumslegeme lavet af 100 % genbrugsmateriale (repræsenterer mindst 77 % af hele produktet). Ved at vælge (RE)NEWAL gør du en aktiv indsats for at reducere dit miljøaftryk og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Keramisk non-stick - nem tilberedning uden at gå på kompromis med smag eller sundhed (

RE)NEWAL gryden er udstyret med en sikker og holdbar keramisk non-stick belægning. Det betyder, at din mad ikke klæber til gryden under tilberedning, selv med minimal brug af fedt eller olie. Du kan nyde friske og sunde måltider uden at skulle bekymre dig om, at maden sætter sig fast eller brænder på.

Kompatibilitet og alsidighed til alle køkkener

Tefal (RE)NEWAL-gryden er kompatibel med alle kogeplader, inklusive induktionskogeplader. Uanset hvilken type komfur du har i dit køkken, kan du nyde den højkvalitets ydeevne og fleksibilitet, som denne gryde tilbyder.

Smart temperaturindikator for perfekt madlavning

For at lette madlavningen er (RE)NEWAL-gryden udstyret med den smarte temperaturindikator Thermo-Signal™. Indikatoren skifter farve, når temperaturen i gryden er optimal til at starte madlavningen. På denne måde kan du være sikker på, at dine retter tilberedes ved den rigtige temperatur for de bedst mulige resultater.

Nem rengøring og holdbarhed

(RE)NEWAL-gryden er ikke kun nem at lave mad med, den er også nem at rengøre. Dens keramiske non-stick belægning forhindrer madrester i at sætte sig fast og gør opvasken til en smidig opgave. Med holdbarhed i fokus kan du nyde at bruge denne gryde i lang tid fremover.

Specifikationer

Generelt
Størrelse Diameter Ø20 cm
Varmekilde Induktion, keramisk, gas
Farve Grå
Produkttype Gryde
Liter Ikke oplyst
Materiale Aluminium
Mærke Tefal

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering