Tefal Unlimited Premium gryde 5,2 L Ø24

Gryder

02190002771
Tefal

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Liter: 5,2 liter
  • Sikker belægning uden PFOA, bly eller cadmium
  • Størrelse Diameter: Ø24 cm
  • Varmekilde: Alle
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Gryde med glaslåg Unlimited Premium 5,2 L Tefal

Tefal's 5,2 liters gryde er et alsidigt kogegrej, som du kan bruge til en række forskellige retter og tilberedningsmetoder. Med sin store kapacitet er den perfekt til tilberedning af mad i store mængder, som f.eks. gryderetter, supper eller gryderetter. Gryden er også fantastisk til at stege eller brune kød og grøntsager samt til at koge pasta eller ris.

Holdbar non-stick
Tefal Unlimited Premium gør det nemmere at få succes i køkkenet, uanset om det er til små eller store måltider, til hverdag eller festlige lejligheder. Du er altid godt forberedt i køkkenet med robust kogegrej, der kan tåle hård behandling i lang tid. Tefal's Unlimited Premium-serie opfylder de højeste kvalitetsstandarder og har den mest holdbare non-stick-belægning til dato, TITANIUM ANTI-SCRATCH, som holder hele seks gange længere end standard TITANIUM-belægningen. Belægningen på kogegrej er så stærk og modstandsdygtig, at den kan bruges med stålredskaber uden at tage skade. Desuden bevarer gryderne deres høje frigørelseskapacitet i lang tid.

Få den perfekte stegeflade uden olie eller smør
Ved at undgå, at maden klæber til panden, er det lettere at opnå en perfekt stegeflade eller at tilberede sund mad uden brug af olie eller smør.

Thermo-Signal™ - Den smarte temperaturindikator for perfekte resultater
Den intelligente Thermo-Signal™-temperaturindikator skifter farve, når temperaturen er optimal til at starte madlavningen. Dette hjælper dig med nemt at opnå den perfekte stegeoverflade, konsistens og smag af dine retter.

Sikker belægning uden PFOA, bly eller cadmium
Belægningen på Unlimited Premium-kogegrej er 100 % sikker og indeholder hverken PFOA, bly eller cadmium. De har gennemgået strengere test end krævet i de gældende regler for kontakt med fødevarer. Når vi siger, at der ikke er bly eller cadmium (Pb eller Cd), betyder det, at der ikke er tilsat forsætlige mængder af disse stoffer.

Glaslåg - holder let på fugt og temperatur
En fordel ved at bruge det medfølgende glaslåg på gryden er, at du nemt kan se, hvad der sker med maden, uden at du behøver at løfte låget og lukke damp og varme ud. Dette kan hjælpe med at opretholde fugten og temperaturen i gryden, hvilket kan føre til bedre resultater, når du tilbereder forskellige retter.

Specifikationer

Generelt
Størrelse Diameter Ø24 cm
Varmekilde Alle
Farve Sort
Produkttype Gryde
Liter 5,2 liter
Mærke Tefal

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering