Tefal Unlimited Premium Ø24

Gryde

02190002771
Tefal

Specifikationer:

  • Tefals mest holdbare non-stick belægning
  • Titanium Anti-Scratch og Thermo-Signal
  • Kapacitet på 5 liter
  • Fungerer på alle varmekilder
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Tefal Unlimited Premium

Tefals 5,2 liters gryde er et alsidigt køkkengrej, som du kan bruge til en række forskellige retter og tilberedningsmetoder. Med sin store kapacitet er den perfekt til at tilberede mad i store mængder, for eksempel gryderetter og supper. Gryden fungerer også fantastisk til stegning eller bruning af kød og grøntsager, samt til kogning af pasta eller ris.

Holdbar non-stick

Tefal Unlimited Premium giver succes i køkkenet, uanset om det er til små eller store måltider, hverdag eller ved festlige lejligheder. Du er altid velforberedt i køkkenet med denne robuste gryde, der kan holde til hårde forhold i lang tid.

Tefals Unlimited Premium-serie opfylder de højeste kvalitetskrav og har den hidtil mest holdbare non-stick belægning, TITANIUM ANTI-SCRATCH, som holder hele seks gange længere end standard TITANIUM belægningen. Kogegrejets belægning er så stærk og modstandsdygtig, at den kan bruges sammen med stålredskaber uden skader.

Opnå en perfekt stegeflade uden fedtstof

Ved at undgå, at mad klæber til gryden, er det nemmere at opnå en perfekt stegeoverflade eller at lave sund mad uden at bruge olie eller smør.

Thermo-Signal™ - Den smarte temperaturindikator for perfekte resultater

Den intelligente temperaturindikator Thermo-Signal™ skifter farve, når temperaturen er optimal til at starte madlavningen. Dette hjælper dig med nemt at opnå den perfekte overflade, tekstur og smag af dine retter.

Sikker belægning

Belægningen på Unlimited Premium køkkengrej er 100 % sikker. De har gennemgået strengere tests, end de gældende regler for fødevarekontakt kræver.

Glaslåg - bevar fugt og temperatur med let overblik

En fordel ved at bruge det medfølgende glaslåg på gryden er, at du nemt kan se, hvad der sker med maden, uden at skulle løfte låget og frigive damp og varme. Dette kan hjælpe med at bevare fugten og temperaturen i gryden, hvilket kan føre til bedre resultater ved tilberedning af forskellige retter.

Specifikationer

Generelt
Størrelse Diameter Ø24 cm
Varmekilde Alle
Farve Sort
Produkttype Gryde
Liter 5,2 liter
Materiale Aluminium
Mærke Tefal

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering