By Rydéns Boyle røgfarvet

Gulvlampe

02190003588
By Rydens

Specifikationer:

  • Fatning: E27
  • H:164 cm - Ø35 cm
  • Skærm i røgfarvet glas
  • 2,5 meter ledning
0,-
Få på lager, levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

By Rydéns Boyle gulvlampe

Boyle gulvlampe fra By Rydéns er virkelig noget ud over det sædvanlige. Med sin unikke kombination af runde former og lige linjer, blandet med naturlige farver og materialer, skiller denne lampe sig virkelig ud i mængden.

En unik kombination: Grå marmor, sort metal og røget glas
Boyle gulvlampe komplementerer og fremhæver rummets øvrige indretning. Den grå marmor, det sorte metal og det røgede glas passer ind i en række forskellige miljøer, hvilket giver rummet en sofistikeret og moderne følelse.

Praktisk og brugervenlig
Boyle gulvlampe er desuden dæmpbar, hvilket betyder, at du kan justere belysningen, så den passer til stemningen og dine ønsker. Det anbefales at bruge en dæmpbar lyskilde med E27 fatning og max 5W LED i farven rav for at give det mest varme og behagelige lys. Strømafbryderen er på kablet for nem brug.

5 inspirerende måder at bruge Boyle gulvlampen i dit hjem
Ved at placere Boyle gulvlampen ved siden af ??din yndlingslænestol eller sofa, kan du skabe et hyggeligt læsehjørne. Det bløde varme lys skaber en afslappende atmosfære, perfekt til at synke ned i en god bog.

Belysningen i hallen er ofte undervurderet, men ved at placere Boyle gulvlampen ved siden af ??hattehylden eller garderobeskabet, kan du skabe en varm og imødekommende følelse.

Boyle gulvlampe giver en varm og afslappende belysning perfekt til soveværelset. Placer den ved siden af ??sengen for en blød og behagelig belysning, der er med til at skabe fred og ro.

Gulvlampens varme og bløde lys kan også være med til at reducere øjentræthed og give dig et mere behageligt og afslappet arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Med sit unikke design og materialekombination er Boyle gulvlampen en fremragende interiørdetalje, der kan løfte ethvert rum. Placer den ved siden af en stor plante for at skabe en grøn oase i dit hjem.

Del af en helhed: Boyle i forskellige udgaver
Med en højde på 164 cm og en diameter på 18 cm er Boyle gulvlampen en elegant og imponerende belysningsløsning, der er perfekt egnet til at oplyse store rum eller til at give dit hjem et strejf af elegance og stil. Og med andre tilgængelige Boyle-lamper, såsom loftslamper, væglamper og bordlamper, kan du nemt skabe en sammenhængende og koordineret belysningsplan for hele dit hjem.


Specifikationer

Generelt
Serienavn Boyle
Ledning Plast ledning
Designer By Rydens
Fatning E27
Indbygget Led Nej
Indbygget Lysdæmper Nej
Farve Røgfarvet
Materiale Metal
Mærke By Rydens
Lyskilde Medfølger Nej
Produkt Diameter (cm) 35 cm
Højde (cm) 164 cm
Energimærke på vej

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering