Wilfa HM1B-500

Håndmixer

02100271220
Wilfa

Specifikationer:

  • 500 W
  • 5 hastigheder
  • Turbo funktion
  • Tilbehør opbevares på håndmixeren
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Wilfa HM1B-500 håndmixer

Den elektriske Smooth Mix fra Wilfa er kraftfuld, ergonomisk, praktisk, hurtig og nem at bruge - en perfekt kombination af kvalitet og effektivitet.

Ekstra kraftig motor for perfekte resultater
Smooth Mix har en effektiv motor på 500 W. Den stærke og støjsvage motor giver perfekte resultater ved både bagning og madlavning. Pisk alt fra fløde, æggehvider, marengs, kartoffelmos, kagedej til boller og brød.

Fuld kontrol med 5 hastigheder
Du har fuld kontrol over hastigheden, og du kan nemt styre den med hastighedsknappen. Takket være de fem forskellige hastigheder er der altid en optimal hastighed til forskellige opskrifter - fra langsom blanding af ingredienser til hurtig piskning af luftige æggehvider ved højeste hastighed. Boost-knappen giver maksimal hastighed, når du har brug for det.

Ergonomisk design
Nyd brugervenligheden: Håndtaget er ergonomisk at holde på, og den lave vægt gør det nemt at piske uden at trætte din hånd.

Let tryk på en knap for at skifte tilbehør
Let at fastgøre, let at afmontere. Med et tryk på en knap kan tilbehør hurtigt og nemt fjernes med et enkelt tryk på en knap.

Smart opbevaring
På Smooth Mix kan du nemt sætte både piskeriset og dejkrogen direkte på elpiskeriset, når du ikke bruger det. På den måde ved du altid, hvor alt dit tilbehør er, og du behøver ikke at lede i skufferne derhjemme.

Nordisk design
Dette elpiskeris er designet i et stilfuldt nordisk design og kan naturligvis matches med mange af vores andre køkkenredskaber i samme design for at skabe et komplet look i køkkenet.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Håndmixer
Mærke Wilfa
Antal hastighedsindstillinger 5
Effekt Watt 500 W
Service & Support 5 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering