Princess 282984

Isterningeknuser

02100010370
Princess

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 55 W
  • Farve: Rustfrit stål
0,-
0,-
Få på lager, levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Isknuser 282984 Princess

Knus is nemt og hurtigt
Der er intet bedre end en kold forfriskende drink eller cocktail på en varm sommerdag. Med Princess isknuser er det hurtigt og nemt at lave knust is. Du kan have op til 300 gram knust is i den store beholder, hvilket er nok til 2 store cocktails. Forkæl dine gæster med iskolde drikkevarer til dit næste cocktailparty eller din næste grillfest.

Hurtig og nem isknusning
Princess isknuseren har en stor åbning, så du nemt kan knuse store isterninger. Brug knust is, når du laver cocktails, for at undgå at fortynde dem for meget. Du kan også bruge knust is til at lave en slushy.

Stor beholder til 300 gram
Den let aftagelige isbeholder har plads til op til 300 gram knust is. På grund af denne store kapacitet kan du bruge Princess isknuseren, når du serverer fiskeretter eller desserter over is for at holde dem kolde. Sikkerhedsdækslet lukker maskinen, når isen er knust, så der ikke kan komme is ud.

For de bedste drinks og cocktails
En isknuser er uundværlig, når du er vært for et cocktailparty. Ved at bruge knust is afkøles din cocktail hurtigere, så der er mindre smeltevand, der fortynder drinken. Hvis du vil imponere dine venner med dine cocktailfærdigheder, er det et must at bruge knust is. Du kan endda lave den bedste hjemmelavede iskaffe ved at blande 2 espresso-shots med 20 ml karamel- eller vaniljesirup, 240 ml kold mælk og en stor kugle knust is. Lækker til at køle ned på en varm dag.

Specifikationer

Generelt
Farve Rustfrit stål
Produkttype Isterningemaskine
Mærke Princess
Effekt Watt 55 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering