Melitta Epour

Kaffemaskine

02190005649
Melitta

Specifikationer:

  • 8 kopper
  • Bryggetid: 6 minutter
  • Roterende bryggehoved
  • Forbrygningsfunktion for optimal aroma
  • Dryp stop funktion
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Melitta Epour kaffemaskine

Mød Melitta Epour kaffemaskinen, hvor moderne teknologi møder traditionel kaffebrygning for at give dig en ekstraordinær smagsoplevelse.

Nye standarder inden for kaffebrygning

Med Melitta Epour har filterkaffe fået en ny standard. Hver eneste lille detalje er gennemtænkt, så du får den bedste kaffeoplevelse, hver gang du brygger.

Perfektion i hver dråbe

Med det roterende bryggehoved bliver vandet jævnt og præcist fordelt over kaffen - inspireret af den håndbryggede metode. Denne teknologi sikrer, at hver kaffebønne fugtes optimalt af det varme vand.

Forbrygning for kaffens fulde potentiale

Med Melittas forbrygningsfunktion svulmer kaffen først og lader den langsomt blomstre, så de fine kaffearomaer kan udvikle sig fuldt ud.

Brygning tilpasset behov

Uanset om du ønsker en stor eller lille kop kaffe, tilpasser Melitta Epour brygningen til mængden, hvilket garanterer en optimal smag hver gang. Melitta Epour skifter automatisk mellem fire forskellige bryggeprofiler, så kaffen ekstraheres optimalt afhængig af tilberedningsmængden.

Optimal temperatur og bryggetid

Den unikke smag af brygget kaffe fremkommer, når det varme vand blandes med den malede kaffe i en begrænset periode. Med Melitta Epour kan du være sikker på en perfekt og jævn brygningstemperatur på 92-96 °C, takket være det effektive varmeelement. Den innovative vandfordeling sikrer også en ideel brygningstid mellem fire til seks minutter.

Prisvindende bryggeteknologi

Melitta Epour har modtaget anerkendelse fra European Coffee Brewing Center, som vidner om den højeste kvalitet inden for kaffetilberedning. Melitta giver derfor en producentgaranti på tre år på denne kaffemaskine.

Design og funktionalitet går hånd i hånd

Med et moderne touchpanel og et pladsbesparende design er Melitta Epour både smuk at se på og nem at bruge. Den gennemsigtige vandtank kan nemt tages ud for påfyldning eller rengøring direkte under vandhanen. Takket være kopvægten på begge sider bliver det nemmere at dosere den rigtige mængde vand, hvilket er perfekt til både højre- og venstrehåndede.

Integreret drypstop

Med det indbyggede drypstop på filterholderen kan du bekvemt servere en kop kaffe allerede inden hele brygningsprocessen er færdig, helt uden spild når du løfter kanden.

Problemfri rengøring

Komponenter, der er lette at skille ad, og dele, der tåler opvaskemaskine, gør rengøringen til en leg. Den aftagelige filterholder i størrelse 1x4 og borosilikatglas-kanden kan nemt rengøres i opvaskemaskinen efter brug. Bryggeren har også en praktisk LED-indikator, der fortæller dig, hvornår det er tid til afkalkning.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort, Krom
Produkttype Kaffemaskine
Integreret Kaffekværn nej
Automatisk sluk Ja
Kop Kapacitet 8
Aftagelig vandtank Ja
Mærke Melitta
Effekt Watt 1515 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering