Melitta Excellent 5.0

Kaffemaskine

02100008800
Melitta

Specifikationer:

  • 10 kopper
  • 2 varmelegemer
  • Afkalkningsindikator
  • Oplyst vandtank
  • Aftagelig filterholder md drypstop
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse


Melitta Excellent 5.0 kaffemaskine

Melitta Excellent 5.0 er en moderne udvikling af den gennemprøvede kaffemaskine Melitta® Excellent. Den fremragende, aromatiske kaffesmag er et resultat af bryggeteknologien certificeret af ECBC (Golden Coffee Bean), som er et bevis på den bedst mulige kaffesmag. Det moderne design kombineret med førsteklasses produktkvalitet og innovative funktioner garanterer perfekt kaffenydelse.

Bedst mulig kaffesmag
Med Aroma Premium-teknologi får du brygget kaffe af førsteklasses kvalitet. Takket være en speciel varme- og bryggeteknologi med en effekt på 1525 watt kommer kaffesmagene ordentligt frem samtidig med, at bryggetiden forkortes. To separate varmeelementer garanterer optimal overførsel af energi, når de opvarmer vandet og holder din kaffe varm. Et kraftfuldt element på 1.465 W, der tilbereder din kaffe hurtigt og yderligere 60 W, der holder din kaffe varm, så du kan nyde den ved den helt rigtige temperatur. Kaffen brygges ved den optimale temperatur på 92-96°C og en fuld kande brygges på under 6 minutter, hvilket giver den bedste kaffesmag.

Aromakontrol

For den bedste kaffenydelse, selv ved tilberedning af små mængder kaffe (2-5 kopper), kan du optimere ekstraktionen med AromaControl-funktionen for at få den perfekte kaffesmag.

Nem påfyldning
Den gennemsigtige og oplyste vandtank har en letlæselig vandstandsindikator, der markerer mængden i liter og antallet af kopper. LED'en lyser, når der hældes vand i beholderen, hvilket gør niveauindikatoren let at aflæse, og du kan nemt måle præcis den rigtige mængde. Du kan hurtigt og nemt tilberede 10 kopper / 1,25 liter aromatisk kaffe.
Glaskanden med niveauindikator har ergonomiske håndtag med varmebeskyttelse, så du ikke brænder dig på glasset. Niveauindikatoren, der viser 0,5 / 0,75 / 1 liter, gør det nemt at måle præcis den rigtige mængde vand.

Drypstop
Den aftagelige filterholder har et drypstop, der forhindrer vand i at dryppe på varmepladen. På denne måde kan du få en kop kaffe, selvom bryggeren ikke er færdig med at brygge hele mængden.

Auto-sluk
Apparatet slukker automatisk efter 40 minutter. Dette sparer energi og giver øget sikkerhed.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Kaffemaskine
Integreret Kaffekværn nej
Automatisk sluk Ja
Kop Kapacitet 10
Aftagelig vandtank nej
Mærke Melitta
Effekt Watt 1525 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering