OBH Blooming Prime, chili rød

Kaffemaskine

02190004190
OBH

Specifikationer:

  • 1690 W
  • 10 kopper / 1,25 liter
  • Autosluk
  • Limited Edition
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

OBH Blooming Prime, chili rød

Kaffemaskine Blooming Prime Chili Red 1.25 fra OBH Nordica i begrænset oplag med chilirød farve.

En helt ny kaffeoplevelse med et enkelt tryk på en knap

Blooming Prime er en kaffemaskine, der giver dig mere end almindelig brygget kaffe takket være den unikke blooming-funktion. Blooming-funktionen er inspireret af Pour Over-metoden, som betyder, at den malede kaffe lægges i blød og får lov at hvile, inden brygningen fortsætter. Takket være blooming-funktionen gøres dette med et tryk på en knap, så du ikke skal holde styr på en masse tider eller andre forskellige punkter. Blooming-funktionen frigiver kuldioxid ved først at sætte den malede kaffe i blød og derefter lade den hvile i 30 sekunder, før brygningsprocessen fortsætter. Dette giver din kaffe en rigere aroma og fyldigere karakter og forstærker kaffens naturlige sødme

Bryg god kaffe

Bryggetiden for Blooming er 5-7 minutter og kaffemaskinen har en kapacitet på 1,25 L, hvilket svarer til 10 kopper. Kaffemaskinen slukker også automatisk efter 40 minutter, så du ikke skal bekymre dig om at glemme at tænde den. Bryggetemperaturen er 92–96 °C, og den færdigbryggede kaffe har en temperatur på 80–85 °C. Du kan føle dig tryg med kaffemaskinen takket være ECBC-forseglingen, som er et kvalitetsmærke for kaffemaskiner.

Nem at bruge

Kaffemaskinen har vandstandsmarkeringer på både vandbeholder og kande. Den har også en aftagelig filterholder (filterstørrelse 1x4) med magnetfunktion til at holde filterholderen på plads.

Nem rengøring

Bryggeren har en manuel drypstopfunktion, der forhindrer dryp på varmepladen. Kaffemaskinen har en håndlavet glaskande, der tåler opvaskemaskine, med glashåndtag. Låget på glaskanden kan nemt tages af og har et blanderør, der fordeler aromaen af ??den friskbryggede kaffe jævnt i kanden. Varmepladen er ubelagt, hvilket betyder, at den kan tørres af uden problemer - alt sammen for nem rengøring.

Stilrent og moderne design

Kaffemaskinen er et af de husholdningsapparater, som vi ofte har stående foran køkkenet. I modsætning til de andre Blooming modeller har Blooming Prime en solid premium base i aluminium for et ensartet og slankere design – perfekt til dig, der gerne vil komplementere dit køkken.

Limited edition

I forbindelse med OBH Nordicas 20 års jubilæum lanceres Blooming Prime i et begrænset oplag i deres nostalgiske Chilli-røde farve.

Specifikationer

Generelt
Farve Rød
Produkttype Kaffemaskine
Integreret Kaffekværn nej
Automatisk sluk Ja
Kop Kapacitet 10
Aftagelig vandtank nej
Mærke OBH
Effekt Watt 1690 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering