OBH Nordica Blooming Prime Sand 1,25 L

Kaffemaskine

02100242110
OBH Nordica

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1690 W
  • Kop Kapacitet: 10
  • Farve: Sand
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Kaffemaskine Blooming Prime Sand 1,25 L OBH Nordica

OBH Nordica Blooming kaffemaskine er designet til alle dyb L-elskere. Med et stilfuldt design er den ikke kun en praktisk løsning til kaffebrygning, men også en smuk dekorativ detalje i køkkenet. Dens nordiske design har antydninger af industrielle toner. Den kommer her i et stilfuldt sandfarvet design. Den håndlavede glaskande er ikke kun robust og varmebestandig, men også smuk at se på. Kedlen er også udstyret med to klare knapper for nem betjening samt smarte løsninger som en magnetisk stay-in-place filterholder og en ubelagt kogeplade for nem rengøring.

Velsmagende kaffe med reduceret syreindhold
Hvis du er træt af sur kaffe, er Blooming Coffee Maker løsningen for dig. Med et tryk på en knap kan du nyde en kaffe med rig aroma og fyldig karakter. Blooming Coffee Maker har ECBC-stemplet, som er et kvalitetsmærke for kaffemaskiner. Den unikke blooming-funktion forstærker kaffens naturlige sødme ved at sætte den malede kaffe i blød og frigive kuldioxid inden brygningen. Dette reducerer kaffens surhedsgrad. Blomningsfunktionen er inspireret af Pour Over-metoden, men du skal blot trykke på en knap!

Håndlavet glaskande
Den elegante håndlavede glaskande fylder op til 10 kopper kaffe ad gangen på kun 5-7 minutter. Den færdige bryggede kaffe har en optimal temperatur på 80-85 °C. Glaskanden er nem at rengøre, da den tåler opvaskemaskine.

Sikker og effektiv med drypstop og automatisk slukning
Kaffebryggeren har også flere praktiske funktioner til nem og sikker brug. Dråbestop-funktionen reducerer spild, mens den automatiske slukkefunktion slukker bryggeren efter 40 minuttr for sikkerhedens skyld.

Specifikationer

Generelt
Farve Sand
Produkttype Kaffemaskine
Integreret Kaffekværn nej
Automatisk sluk Ja
Kop Kapacitet 10
Aftagelig vandtank nej
Mærke OBH Nordica
Effekt Watt 1690 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering