OBH NORDICA Pro AromaPlus coffee 1,25L

Kaffemaskine

02190004189
OBH Nordica

Specifikationer:

  • 10 kopper
  • Aromafunktion
  • Dryp-stop
  • Auto-sluk
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

OBH NORDICA Pro AromaPlus coffee

Kaffemaskine med aromafunktion

Nyd en kop friskbrygget kaffe fra Pro Aroma Plus. Denne kaffemaskine har en aromafunktion, så du nemt kan justere intensiteten af ??kaffens smag og aroma. Designet i et matsort stilrent design med rustfri ståldetaljer med en aromaknap, der har en indikatorlampe, som gør, at du nemt kan se, hvornår du har slået funktionen til.

Kaffemaskinen har en kapacitet på 1,25L, hvilket svarer til 10 kopper. Den har også en aftagelig filterholder (filterstørrelse 1x4), som giver dig mulighed for nemt at rengøre filterholderen. Den har en automatisk dryplås, der forhindrer kaffen i at dryppe ned på varmepladen, når du ikke har kanden under. Maskinen har desuden et varmeelement på 1150W, en ledningslængde på 90 cm som er udtrækbar for at undgå at have hele ledningen synlig, hvis den ikke er nødvendig.

Automatisk dryplås

Det smarte design indeholder flere praktiske funktioner, der gør din dag lettere. Blandt andet en anti-dryp funktion, som giver dig mulighed for at nyde og servere god kaffe, selv mens den brygges.

Automatisk slukning

Kaffemaskinen har en varmeplade, der holder kaffen varm i 30 minutter, så du kan drikke dampende varm kaffe, lige når det passer dig. Varmepladen har automatisk slukning, så du kan tænke på andre ting og ikke skal bekymre dig om at glemme at slukke for den.

Brugervenlighed

Kaffemaskinen viser vandstanden både på vandbeholderen og på kanden, så du nemt kan måle vandmængden og se, hvor meget kaffe du har brygget eller skal til at brygge. Vandbeholderen er placeret på fronten, så du kan se, hvor meget vand du fylder. Kaffemaskinen har desuden en drejelig filterholder, der gør det nemt at dosere kaffen. Filterkurven er også aftagelig for at lette vask. Nyd at kunne brygge god kaffe hver dag.

Specifikationer

Generelt
Farve Stål
Produkttype Kaffemaskine
Integreret Kaffekværn nej
Kop Kapacitet 10
Aftagelig vandtank nej
Mærke OBH Nordica
Effekt Watt 1150 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering