Russell Hobbs 26230-56

Kaffemaskine

02190004340
Russell Hobbs

Specifikationer:

  • Koldbryggefunktion
  • Mælkeskummer
  • Hold-varm-funktion og timer
  • Godkendt af ECBC
  • Dryo stop funktion
0,-
0,-
Få på lager, levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Russell Hobbs 26230-56 kaffemaskine

Med kaffemaskinen i Russell Hobbs Attentiv morgenmadsserie kan du nyde en skræddersyet og professionel kaffeoplevelse hjemme i dit eget køkken. Kaffemaskinen tilbyder enestående ydeevne og innovative funktioner til at levere perfekt kaffe hver gang. Lad Attentiv gøre din morgen til en velsmagende og luksuriøs start på dagen.

Flere unikke funktioner

Attentiv kaffemaskine er en elegant og moderne kaffemaskine, der med garanti vil passe ind i dit køkken. I rustfrit stål og digitalt display giver kaffemaskinen et sofistikeret og trendy look men også med flere unikke funktioner, der brygger ikke kun almindelig kaffe, men også tilbyder koldbrygget kaffe og takket være den indbyggede mælkeskummer kan bryggeren også lave en række barista drinks.

Korrekt vandtemperatur

Attentiv kaffemaskine er godkendt af ECBC, som stiller krav til blandt andet temperatur og bryggetid. For at trække maksimal smag og aroma ud af kaffen, er det vigtigt, at kaffemaskinen arbejder med den rigtige vandtemperatur helt fra starten. Allerede inden for det første minut ved brygning af varm kaffe når temperaturen op til 92 °C og holder sig derefter på 92-96 °C under hele brygningsprocessen – alt sammen for at kaffearomaerne kommer bedst muligt frem. At brygge en fuld kande med en kapacitet på 1,25L tager mindre end 6 minutter på symbolet med 1 bønne, symbolet med 2 bønner tager cirka 9 minutter og giver så en stærkere smag til kaffen.

Forudindstillede valg

De forudindstillede indstillinger kan vælge, om du vil brygge en hel kande, en halv kande, et krus eller en lidt mindre kop kaffe og desuden have et nedfældeligt stativ til præcis 1 kop. På det aftagelige filter er der markering for halv og fuld kande, så du nemt kan dosere den rigtige mængde kaffe.

Drypstop

Med pause og hælde-funktionen aktiveret stoppes flowet, og du kan nemt tage kanden ud af tallerkenen og undgå spild.

Koldbryggefunktion

Udover dette er der også en spændende koldbryggefunktion, der ved hjælp af koldt vand langsomt trækker smag ud af den malede kaffe (det er vigtigt at bruge groftmalet kaffe, så vandet når at løbe igennem). Brug koldbryg-symbolet på displayet, og efter brygning, stil kanden i køleskabet med filteret i og lad den stå i 8-12 timer før servering. Dette giver en blødere, sødere smag og kan opbevares i køleskabet i op til en uge uden at blive bitter. Koldbrygget kaffe kan drikkes som en kold drik eller som koncentrat ved at tilsætte varmt vand til traditionel, almindelig kaffe, men du kan også tilsætte mælk, skummetmælk, is, sukker, sirup mv.

Mælkeskummer

Den indbyggede elektriske mælkeskummer tilføjer luft til mælken for at danne et tykt skum med let tekstur og volumen og kan bruges i mange kaffedrikke såsom latte, cappuccino mv.

Hold-varm-funktion og timer

Kaffemaskinen har desuden en holde-varm-funktion, der holder kaffen varm i op til 40 minutter, samt en 24-timers timer, der gør det muligt at time brygningen. Kaffen kan således være klar til at nydes med det samme om morgenen.

Specifikationer

Generelt
Farve Stål
Produkttype Kaffemaskine
Integreret Kaffekværn nej
Automatisk sluk Ja
Kop Kapacitet 10
Aftagelig vandtank nej
Mærke Russell Hobbs
Effekt Watt 1500
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering