Smeg MFF11WHEU

Mælkeskummer

02190002161
SMEG

Specifikationer:

  • 6 forskellige programmer
  • Induktionsvarmesystem op til 70 °C
  • Aftagelig kande
  • Kapacitet: 600 ml.
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Smeg MFF11

Ægte design og høj ydeevne

Smegs mælkeskummer MFF11 har en stilfuld højglans finish og er en del af deres 50'er Style-æstetik, der giver et strejf af retro til dit køkken. Motorhuset er lavet af rustfrit stål, mens låg, mål og kande er lavet af Tritan™ Renew materiale.

Med Smegs mælkeskummer får du adgang til en række praktiske funktioner, der gør det nemt at tilberede dine yndlingsdrikke. MFF11 kombinerer ægte design med den nyeste teknologi for at give høj ydeevne og komfortabel og sikker brug.

Mælkeskummeren er udstyret med et hurtigt induktionsvarmesystem, der aktiveres, når den ønskede mælketilberedningstype er valgt og kan varme mælken op til 70 °C. Når programmet er afsluttet, slukker mælkeskummeren automatisk.

Oplev en verden af ??drikkemuligheder

Under din kaffepause kan du nu nyde ubegrænset cappuccino, varm mælk eller iskold frappé med Smegs alsidige mælkeskummer MFF11. Med seks forskellige automatiske programmer og én manuel funktion kan du nemt tilberede en række varme og kolde drikke, med eller uden skum, så de passer til din personlige smag.

Ved at skifte mellem piskerisene kan du bruge mælkeskummeren til at tilberede te, kaffe og andre drikkevarer.

Perfekt varm chokolade med chokoladeprogrammet

Med chokoladeprogrammet i Smegs mælkeskummer bliver det nemt at skabe en tyk, glat og ægte varm chokolade, når du bruger de sædvanlige opskriftsingredienser, mælk og chokolade. Piskerisets ensartede bevægelse og den forudindstillede optimale temperatur gør det nemt at opnå en perfekt konsistens på din varme chokolade.

Brugervenlighed

Mælkeskummeren bruger induktionsteknologi, hvilket betyder, at den automatisk slukker, når programmet er færdigt.

Knoppen og knapperne på Smegs mælkeskummer er lavet af plastik. Mælkeskummerens indvendige mål gør det nemt at dosere ingredienser, og låget forhindrer spild.

Kanden er aftagelig og har en kapacitet på 600 ml til tilberedning. For at forhindre mælkeskummeren i at bevæge sig, har den skridsikre fødder.

Endelig har mælkeskummeren også en integreret ledningsopruller, der gør det nemt at opbevare den et praktisk sted, når den ikke er i brug.

Specifikationer

Generelt
Type Mælkeskummer
Farve Hvid
Mærke SMEG
Effekt Watt 500 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering