Wilfa CM7T-125

Kaffemaskine

02190004588
Wilfa

Specifikationer:

  • Kapacitet: 1,25 liter
  • Justerbar flowkontrol
  • Bryggetemperatur: 92-96°C
  • Aftagelig vandtank
  • Godkendt af European Coffee Brewing Centre
0,-
0,-
Levering 1-2 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Wilfa CM7T-125 kaffemaskine

 

Wilfa Performance Titanium er ikke bare en ny kaffemaskine – det er en kaffemaskine udviklet fra bunden, med mange smarte funktioner til at give dig den bedste kop kaffe. Performance er udviklet i Norge - resultatet er en kaffemaskine, der genskaber og udvikler den nordiske kaffetradition, og hvor hver eneste detalje er så nøje gennemtænkt, at du vil undre dig over, hvorfor ingen har tænkt på det før.

Perfekt temperatur

Med Performance brygges kaffen med den mest optimale vandtemperatur under hele brygningsprocessen takket være et avanceret præcist brygningssystem. Der er flere succesfaktorer, der skal til for at brygge perfekt kaffe, og den rigtige temperatur er en af dem. I modsætning til de fleste andre kaffemaskiner holder Performance en optimal temperatur på 92-96 ºC – fra første til sidste dråbe.

Unik teknologi

Vandpumpen tømmer alt vandet i bryggeren ved hver bryg, hvilket sikrer, at du altid brygger kaffe med frisk, iltrigt og rent vand.

Aftagelig vandbeholder – altid rent vand

God kaffe starter med rent, frisk vand. Performance er derfor blevet udstyret med en aftagelig vandtank, der er nem at fylde og lige så nem at rengøre. Doser dine friskmalede bønner i forhold til den mængde vand, der er angivet på vandbeholderen, og nyd perfekt brygget kaffe. Hver gang.

Godkendt af European Coffee Brewing Center

Performance er godkendt af ECBC, som stiller krav til blandt andet vandtemperatur og kontakttid. For at få maksimal smag og aroma ud af kaffen, er det helt nødvendigt, at kaffemaskinen arbejder med den rigtige vandtemperatur helt fra starten. Samtidig er det vigtigt, at vandet ikke er for kort eller for lang tid om at strømme gennem kaffepulveret. Med små afvigelser her ender du hurtigt med enten sur eller bitter kaffe.

Flowkontrol

Med den justerbare flowkontrol kan du nemt indstille og styre kontakttiden mellem vandet og kaffen ved at justere, hvor hurtigt vandet strømmer gennem filterholderen. På den måde kan du nemt brygge en enkelt kop kaffe med samme resultat, som hvis du havde brygget en fuld kande.

Jævn spredning

Alle smagene fra din kaffe bliver fuldt udnyttet med det unikke spredehoved, der fordeler vandet jævnt over kaffen.

Rengøringsindikator

Kaffemaskinen minder dig om, hvornår det er tid til rengøring. Når lyset på start/stop-knappen begynder at pulsere langsomt, indikerer kaffemaskinen, at rengøring anbefales.

Garanti

Wilfa giver 5 års garanti, når du køber dette produkt.

Tip

God kaffe bør ikke være en sjælden lækkerbisken! For at få en rigtig god kaffe er forholdet mellem god kaffe og præcis brygning hemmeligheden. Husk derfor at veje friskmalet kaffe og altid bruge frisk, koldt og iltrigt vand.

Specifikationer

Generelt
Farve Titanium
Produkttype Kaffemaskine
Integreret Kaffekværn nej
Automatisk sluk Ja
Aftagelig vandtank ja
Mærke Wilfa
Effekt Watt 1800 W
Service & Support 5 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering