Wilfa WSPL-3B

Kaffemaskine

02100008940
Wilfa

Specifikationer:

  • 12 kopper
  • Aftagelig vandbeholder
  • Bryggetemperatur: 92-96°C
  • Rengøringsindikator
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Wilfa WSPL-3B kaffemaskine

Wilfa Performance WSPL-3B er ikke bare en kaffemaskine – det er en kaffemaskine udviklet fra bunden, med mange smarte funktioner – for at give dig den bedste kaffe!
Den er produceret i samarbejde med verdensmesteren i barista, nordmanden Tim Wendelboe. Resultatet er en kaffemaskine, der genskaber og udvikler den nordiske kaffetradition, og hvor hver detalje er så nøje gennemtænkt, at du vil undre dig over, hvorfor ingen har tænkt på det før.

Perfekt temperatur
Med Performance brygges kaffen med den mest optimale vandtemperatur under hele brygningsprocessen. Der er flere succesfaktorer, der skal til for at brygge den perfekte kaffe, og den rigtige temperatur er en af ??dem. I modsætning til de fleste andre kaffemaskiner holder Performance den rigtige temperatur 92-96 ºC - fra første til sidste dråbe.

Unik teknologi
Vandpumpen tømmer alt vand i bryggeren ved hver bryg, hvilket sikrer, at du altid brygger kaffe i friskt, iltrigt og rent vand.

Aftagelig vandtank - altid rent vand
God kaffe starter med rent, frisk vand. Wilfa Performance er derfor blevet udstyret med en aftagelig vandtank, der er nem at fylde og lige så nem at rengøre. Doser dine friskmalede bønner i forhold til den mængde vand, der er angivet på vandbeholderen, og nyd perfekt brygget kaffe. Hver gang.

Godkendt af European Coffee Brewing Center
Ydelse er godkendt af ECBC, som stiller krav til blandt andet vandtemperatur og kontakttid. For at få maksimal smag og aroma fra kaffen, er det helt nødvendigt, at kaffemaskinen arbejder med den rigtige vandtemperatur fra begyndelsen. Samtidig er det vigtigt, at vandet ikke er for kort eller for lang tid om at strømme gennem den malede kaffe. Med små afvigelser her ender du hurtigt med enten sur eller bitter kaffe.

Flow kontrol
Med den justerbare flowkontrol kan du nemt indstille og styre kontakttiden mellem vandet og kaffen ved at justere, hvor hurtigt vandet strømmer gennem filterholderen. På denne måde kan du nemt brygge en enkelt kop kaffe med samme resultat, som hvis du havde brygget en fuld kande.

Rengøringsindikator
Kaffemaskinen minder dig om, hvornår det er tid til rengøring. Når lyset på start/stop-knappen begynder at pulsere langsomt, indikerer kaffemaskinen, at rengøring anbefales.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Kaffemaskine
Integreret Kaffekværn nej
Kop Kapacitet 12
Aftagelig vandtank nej
Mærke Wilfa
Effekt Watt 1800 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering