Ankarsrum 920900059

Efterårspakke

02100850450
Ankarsrum

Specifikationer:

  • Passer til alle Assistent modeller
  • Kødhakker med 4,5 mm hulskive
  • Pølsehorn: 10, 20 og 25 mm
  • Puré tilbehør til mos og puré

 

0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Ankarsrum efterårspakke 920900059

Tag hånd om efterårets høst i form af frugt og kød
Efterårspakke Ankarsrum omfatter møllehus med mølle, 4-bladet kniv, 4,5 mm hulskive, foderbord, foderprop, stænkbeskytter, puré tilbehør og 3 pølsehorn 10/20/25 mm. Hvert tilbehør kan købes separat.
Med denne særlige efterårspakke kan du udnytte, hvad tiden har at byde på. Du kan kværne dit eget kød, fylde din egen pølse eller lave æblemos af den nedfaldne frugt. Perfekt til dem, der går på jagt, eller til dem, der ønsker at holde styr på, hvad de spiser.

Kompatibilitet
Slibemaskinen passer til alle maskinmodeller, N1-N30, fremstillet siden 1945 og indtil nu.
BEMÆRK! Nutidens hule skiver, knive og fræsertilbehør passer dog ikke til fræsermodel 8 fremstillet 1945-1978 (se nummeret på kniven). Diameteren er anderledes, og der findes ikke længere reservedele til mølle model 8.

Nem montering og brug
Sæt fræsehuset rundt om drivfatningen, spænd vingemøtrikken, og placer fræserullen, så den sidder fast i fatningen. Til fodring skal du bruge det specielle fodringsstik og intet andet.

Kødkværnen
Med kødhakkeren kan du lave dine egne kvalitetshamburgere og hakke dit eget hakket kød. Den 4,5 mm hule skive er velegnet til det meste - kød, kylling, fisk og meget mere.
Du kan også bruge kværnen til at lave brødkrummer eller cheesecake-bund, rive gulerødder og ost eller hakke løg fint. Hvis kødet er svært at kværne, kan du afkøle det, før du kværner det, eller kværne det med en 8 mm hul skive (sælges separat).

Når du er klar til at kværne, skal du sætte kniven og den perforerede skive på, fastgøre den med låseringen og vippe maskinen til siden. Pas på ikke at stramme låseringerne for meget, da de vil blive strammet af drejningsmomentet ved brug af slibemaskinen og kan være svære at løsne. På kødhakkemaskinen skal du sætte pastapladerne, kageskiven og rivejernet på, som fås som ekstraudstyr.

Fyldning af pølser
For at fylde pølser skal du sætte pølseringen og pølsehornet på, fastgøre med låseringen og vippe maskinen til side. Du kan vælge mellem tre pølsetykkelser - 10, 20 og 25 mm.
Det er en god idé at fryse møllen ned, inden du fylder pølserne. Smør pølsehornet med lidt pølsesmør, så bliver det lettere at skrue fjederen på.
Hvis der kommer luft ind i pølsen, skal du stoppe maskinen og forsigtigt skubbe luften tilbage gennem luftrillen.

Monteringsanordning
Med puré tilbehøret kan du f.eks. lave din egen æblemos. Sigt frugt og bær til puré eller mos.Tomater, appelsiner, stikkelsbær, stikkelsbær, udstenede blommer og kirsebær sies rå, mens æbler skal koges let på forhånd. Brug stænkskærmen, når du si'r, når du si'r.
Du kan bruge resterne 2-3 gange for at få mere frugtsaft. Hvis du er allergisk over for nødder, bør du altid udhule frugten først.Sæt filterindsatsen på møllevalsen, og lås den med låseringen. Vip maskinen på siden, og monter stænkbeskyttelsen og indføringsbordet.

Rengøring
Et tip er at rense resterne fra kværnen ved at kværne en skorpe, løg eller kartoffel igennem.
Derefter vaskes møllehuset, kniven, møllevalsen, de hule skiver, passagen og låseringen i hånden med vand og rengøringsmiddel og tørres straks. Smør derefter de hule skiver og kniven med lidt madolie og tør dem med køkkenrullepapir. Pølsehorn, foderbord, foderprop og stænkbeskyttelse er nemme at vaske i maskinen.

Specifikationer

Generelt
Farve Sølv
Produkttype Kødhakker
Mærke Ankarsrum

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering