Ankarsrum AKM 6230RB

Køkkenmaskine

02100861650
Ankarsrum

Specifikationer:

  • Effekt: 1500 W 
  • Røreskål på 7 liter
  • Kapacitet på 5 kg. dej
  • 7 års motorgaranti
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

En ny svenskproduceret klassiker fra Ankarsrum
6230RB køkkenmaskine i blå (Royal Blue) fra Ankarsrum er den nyeste model af den klassiske Assistent Original, som tidligere blev fremstillet af Electrolux. Den kommer med flere nye smarte funktioner og forbedringer.
I sensommeren 1940 blev den første køkkenassistent produceret, som nu er kendt som Assistent Original fra Ankarsrum. Takket være dens design og kvalitet er den fortsat en del af det svenske køkken og går ofte i arv fra generation til generation.

Nyt design og mange tilbehør

Assistenten har et stilfuldt, diskret design, lavt støjniveau og står fast på arbejdsbordet. Den har nye knapper og drejeknapper på armen i forkromet zink i stedet for forkromet plast.
Det slanke design gør den til en pynt på køkkenbordet, og du behøver ikke at gemme den væk i et skab.
Assistent® Original 6230 indeholder en 7-liters kedel i rustfrit stål, dejrulle, dejkniv, dejskraber, dejskraber, dejkroge og gærdæksel. Du får de bedste piskeresultater takket være en 3,5 liters piskerisskål i titaniumplast, ballonpiskeris og morterpiskeris.
Du kan også tilføje endnu flere redskaber til at blande, piske, kværne kød, lave pasta, presse appelsiner og meget mere. 18 forskellige redskaber gør den til en ægte hjælper i køkkenet.
Det er kompatibelt med ældre tilbehør og omvendt.

Mere kraftfuld og mere støjsvag
Assistenten er blevet opdateret med en kraftigere motor på hele 1500 W i forhold til den tidligere 800 W. Det betyder, at du nu kan blande endnu tungere dejtyper. Assistenten har også en hastighedsfeedback-funktion, hvilket betyder, at maskinen automatisk regulerer hastigheden, så maskinen kører jævnt ved høj belastning. Den unikke gearkasse betyder, at motoren ikke behøver at arbejde så hårdt, hvilket gør denne model både stærkere og mere støjsvag end sin forgænger.

Fastgør dine store dejstykker
Den fyldte 7-liters beholder betyder, at dette er maskinen for dem, der ønsker mulighed for at sætte virkelig store deje. Den kan håndtere 1,5 liter dejvæske og 5 kg dej uden problemer.

Udvidet garanti
Når du køber en AKM 6230, får du nu en syvårig motor garanti. Den er simpelthen bygget til at holde.

Specifikationer

Generelt
Farve Blå
Produkttype Køkkenmaskine
Volumen 7 liter
Hastighedsindstillinger Trinløs
Mærke Ankarsrum
Effekt Watt 1500 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering