Bosch MS61B6150 ErgoMixx

Stavblender

02100099860
Bosch

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1000 W
  • Antal hastighedsindstillinger: 12
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Stavblender MS61B6150 ErgoMixx Bosch

Det har aldrig været nemmere at blande og blande. Takket være den lave vægt, det ergonomiske design med gummibeskyttet håndtag og let tilgængelige knapper er der garanti for komfortabel og sikker brug.

Ekstra kraftfuld
Maksimal kraft til hurtige resultater og vanskelige opgaver. Ekstra kraftig motor til at opfylde høje krav. Afhængigt af det medfølgende tilbehør kan den blande, skære, rive og ælte takket være kraften fra motoren på 1.000 watt. Selv de vanskeligste ingredienser behandles hurtigt og nemt. Det giver dig mere tid til at nyde det gode resultat.

Effektive knive
De holdbare og ekstra skarpe QuattroBlade-blade blade blander og blender effektivt, hurtigt og uden stænk. Håndterer selv større mængder med lethed.

Justerbar hastighed
Du har kontrol over den nøjagtige hastighed for hver opgave. Uanset om du laver en suppe, sauce eller mayonnaise - du skal blot vælge en af de 12 hastigheder for at opnå det ønskede resultat. Hvis der hurtigt er brug for ekstra kraft, er der en turboknap.

Minihakker og ballonpisker
Hjemmelavet mad smager bedst. Hakkeværket hakker hurtigt og nemt friske krydderurter, løg, nødder, kød og hvidløg. Ballonpiskeriset pisker nemt æggehvider, fløde og lettere dej til delikate desserter.

Blandebæger med låg
Har du brug for at blande en mindre mængde? Blenderkanden er perfekt til først at måle og derefter blende. Takket være låget kan blandingen opbevares i køleskabet direkte i bægerglasset uden at skulle overføres til et andet opbevaringsbæger.

Nem rengøring
Rengøringen skal være hurtig og nem. Takket være snap-on-beslaget kan blenderfoden nemt tages af fra motordelen for at blive rengjort under rindende vand eller i maskinen.

Specifikationer

Generelt
Produkttype Stavblender
Farve Sort
Mærke Bosch
Antal hastighedsindstillinger 12
Effekt Watt 1000 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering