Bosch MS8CM6190 MaxoMixx

Stavblender

02100702650
Bosch

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1000 W
  • Antal hastighedsindstillinger: 12
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Stavblender MS8CM6190 MaxoMixx 1000 W Bosch

Multifunktionel og hjælper med de fleste ting
Laver du en hjemmelavet gratin eller skærer grøntsager i skiver til en salat? Med tilbehøret til køkkenmaskine bliver din stavblender til en multitasker i køkkenet. Med redskabet kan du skære, rive, hakke og ælte. Den er både hurtig og nem at bruge og rengøre.

Ekstra kraftig til større mængder og vanskelige opgaver
Motor med ekstra effekt til at opfylde høje krav. Afhængigt af det medfølgende tilbehør kan den klare at blande, skære, rive og ælte takket være kraften fra den 1000 watt stærke motor. Selv de vanskeligste ingredienser behandles hurtigt og nemt. Det giver mere tid til at nyde det gode resultat.

Maksimal kontrol og bedste resultater
Det har aldrig været nemmere at blande. Blenderfodens rillede design giver flere fordele: maden skubbes op mod QuattroBlade Pro-kniven med 4 knive for at blende mere effektivt. Desuden er sugekraften reduceret nedad for at opnå bedre kontrol uden afbrydelser og stænk.

Praktisk hus i rustfrit stål
En fornøjelse at holde i hånden. Huset i rustfrit stål med gummibelagt overflade og ergonomisk design giver både et behageligt og sikkert greb, selv når du blender ved maksimal hastighed. Store, lettilgængelige knapper for nem betjening.

Justerbar hastighed i 12 trin
Du har kontrol over den nøjagtige hastighed for hver opgave. Uanset om du laver suppe, sauce eller mayonnaise - du skal blot vælge en af de 12 hastigheder for at opnå det ønskede resultat. Hvis der hurtigt er brug for ekstra kraft, er der en turboknap.

Blenderkande til måling, blanding og opbevaring
Har du brug for at blande en mindre mængde? Blenderkanden er perfekt til først at måle og derefter blende. Takket være låget kan blandingen opbevares i køleskabet direkte i bægerglasset uden at skulle flyttes over i et andet bægerglas.

Blenderfoden kan nemt fjernes til rengøring
Rengøringen skal være hurtig og nem. Takket være snap-on-beslaget kan blenderfoden nemt tages af fra motordelen for at blive rengjort under rindende vand eller til maskinvask.

Specifikationer

Generelt
Produkttype Stavblender
Farve Sort
Mærke Bosch
Antal hastighedsindstillinger 12
Effekt Watt 1000 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering