Bosch MUM5XW10

Køkkenmaskine

02100851910
Bosch

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1000 W
  • Volumen: 3,9 liter
  • Hastighedsindstillinger: 7 forudindstillinger
  • Farve: Hvid
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Stærk køkkenmaskine med indbygget vægt til nem brug, hvid/champagne
Tilbehør til både bagning og madlavning
MUM5XW10 køkkenmaskinen fra Bosch er hjælperen, uanset om du bager eller laver mad. Udover det medfølgende er der en del ekstra tilbehør som ismaskine, kornmølle, pastamaskine, kødkværn, kagesprit med mere at supplere med. Der er tilbehør til de fleste opgaver i køkkenet.

Kan klare større og tungere deje
Har du høje krav til bagning. Takket være den kraftige motor bliver bagning og madlavning lettere. Det gør det nemt at ælte tungere og større deje eller kagedej.

Designet til den bedste æltning
Kapaciteten er ikke den samme som bunkens størrelse. For det bedste resultat bør skålens design og formen på dejkrogen tilpasses hinanden. Den rustfri stålskål på 3,9l er både tilpasset mindre mængder men kan også sagtens klare en større dej - gæret dej på op til 1,0 kg mel / 0,75 l dejvæske eller en kagedej op til 2,7 kg. For det perfekte resultat skal alle ingredienser æltes sammen. Med 3D PlanetaryMixing, der behandler dejen både sidelæns og lodret for at efterligne en æltning i hånden. Dette fører til, at hele dejen bliver korrekt behandlet for den bedste glutenekstraktion.

Hastigheden kan indstilles i syv trin
De forskellige redskaber kræver forskellige hastigheder. Takket være de syv forskellige hastigheder kan hver opgave udføres hurtigt og effektivt med den højeste præcision. Hvis en høj hastighed midlertidigt er nødvendig for at blande ingredienser, er en pulsfunktion klar.

Integreret husholdningsvægt
Hvorfor bruge flere maskiner end nødvendigt? Takket være den integrerede husholdningsvægt kan ingredienserne fra opskriften måles direkte i skålen eller andet tilbehør. Det vil være effektivt, tidsbesparende og ingen ekstra skål til at vaske op.

Timer
Ingen kender din yndlingsopskrift bedre end dig. Kun du ved, hvor længe ingredienserne skal æltes, blandes eller blendes. Med den integrerede timer ser du altid, hvor længe maskinen behandler ingredienserne.


Professionelt wienerbrødssæt medfølger
Lad dig ikke begrænse, fordi du mangler de rigtige værktøjer. Det professionelle wienerbrødssæt med ballonpisker med justerbar højde, røremaskine med silikonekant og dejkrog til alle typer bagning. Med disse værktøjer kan du piske marengs, blande dejen i en svampekage eller ælte en gærdej. Alle kan også maskinvaskes. I tilbehørstasken opbevares wienerbrødssættet bekvemt sammen med skiverne til grøntsagsskæreren. Tasken passer perfekt i køkkenmaskinens skål, så tilbehøret altid er lige ved hånden.

Nem påfyldning takket være automatisk parkeringstilstand
Lad ikke unødigt spild ødelægge stemningen, når du bager. Den automatiske parkeringstilstand for dejkrog og piskeris skaber plads til påfyldning. Værktøjet bliver altid bagerst i skålen, så der er mere plads til let påfyldning foran.

Automatisk ledningsopruller
En ledning skal være usynlig. Takket være den automatiske ledningsopruller er det muligt. Et kort træk i ledningen og den trækkes automatisk ind i maskinen, ligesom på en støvsuger. Nu bliver det så meget nemmere at lægge køkkenmaskinen væk efter brug.

Står sikkert og fast på bænken
Takket være gummisugefødder står den solidt på bænken selv under tungere æltning. Drivstikkene er dækket for ekstra sikkerhed, og en elektronisk lås forhindrer maskinen i at starte uønsket.

Specifikationer

Generelt
Farve Hvid
Mærke Bosch
Produkttype Køkkenmaskine
Volumen 3,9 liter
Hastighedsindstillinger 7 forudindstillinger
Effekt Watt 1000 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering