Kenwood FDM71.960SS MultiPro Express Weigh+

Foodprocessor

02190004650
Kenwood

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1000 W
  • Volumen: 1,5 liter
  • Hastighedsindstillinger: Variabel
  • Farve: Rustfrit stål
0,-
0,-
Få på lager, levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Kenwood FDM71.960SS MultiPro Express Weigh+

Nyd at være kreativ i køkkenet, bevidst om at du har det rigtige værktøj til alle opgaver. Lav mad, der ser lige så godt ud, som den smager, med Express Serve™. Skær i tern og skiver og riv med præcision direkte på din tallerken.

Integreret digital vejning

Glem alt om separate vægte. Vej grøntsager, mel og mere direkte i skålen eller på den medfølgende vejebakke. Trinvist eller individuelt. Du sparer tid og opvask. Og så er den også mere pålidelig, fordi den ikke kører på batterier, der løber tør for strøm.

Express Serve og Dice™

Spar tid med Express Serve™-tilbehøret. Den er perfekt til rivning og skive- og terningskæring direkte på et serveringsfad eller en pande. Hovedskålen forbliver ren, så du sparer opvask.

ThermoResist™ glasblender

Blend varme ingredienser direkte fra gryden for at spare tid med den varmeresistente 1,5 liters ThermoResist™ glasblender. Velegnet til kold blendning, som f.eks. smoothies og shakes.

Uovertruffen alsidighed

Uanset om du laver salte fladbrød, krydrede supper eller lækre, fugtige grøntsagskager. Den har de bedste redskaber til de bedste resultater.

Hele pakken

Med det originale alt-i-et-system fra Kenwood kan du hakke, rive, skære, blende, ælte, piske og endda presse saft. Gør det hele med blot én base, så du sparer tid og plads.*

Kontrol lige ved hånden

Du overtager styringen med en pålidelig 1000 motor med variabel hastighed og pulsfunktion. Med tydelige ikoner, der viser dig det rigtige tilbehør til hver opgave, er det slut med at gætte sig frem.

Et hak over alle de andre

Fint skåret, grofthakket eller pureret. Opnå den helt rigtige konsistens med vores unikke skæresystem og mikrotakkede blade. Vores blade er skarpe og stærke og modstår tidens tand.

Lækkert pisket

Få perfekt flødeskum og lette, luftige marengs med vores unikke, dobbelte metalpiskeris. Det dobbelte piskerisdesign gør blandingen mere luftig. Giver stænkfri, tidsbesparende og lettere resultater.

Alt på sin rette plads

Tab aldrig den ekstra del igen. SmartStore™ tasken hjælper med at holde alting sammen og opbevare det pænt. Få fat i det rigtige redskab på et øjeblik.

Dobbelt påfyldningsrør

Dobbelt påfyldningsrør, inklusive en miniskubber med målemarkeringer, perfekt til at tilføje små mængder

Et udvalg af skiver

Det fine design omfatter en rummelig 3 liters skål. Den leveres med flere skiver til skiveskæring og rivning. Bare sæt dem på, og du er i gang.

Specifikationer

Generelt
Farve Rustfrit stål
Produkttype Foodprocessor
Volumen 1,5 liter
Hastighedsindstillinger Variabel
Mærke Kenwood
Effekt Watt 1000 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering