Kenwood KHC29A.R0.SI Prospero+

Køkkenmaskine

02190006135
Kenwood

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1000 W
  • Volumen: 4,3 liter
  • Hastighedsindstillinger: Variabel
  • Farve: Sølv
0,-
0,-
Få på lager, levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Kenwood KHC29A.R0.SI Prospero+

Vores mest kompakte mixer pakker store ideer ind i en lille plads. Med den rummelige skålstørrelse kan du hurtigt tilberede pizzadej til seks sultne munde. Eller bage en portion med 36 cupcakes. Den er kraftig, alsidig og kan nu også veje maden - en fantastisk hjælp til enhver opgave.

1000 W motor

Kompakt, men effektiv. Prospero+ er perfekt til æltning, piskning og blanding. Den gør alt det hårde arbejde på få minutter. Med vores variable hastighedskontrol og pulsfunktion har du fuld kontrol over blandingen.

Rummelig skål - nok til alle

Denne 4,3 liters skål gør, at du kan bage nok til at brødføde selv de mest sultne gæster. Og der er kapacitet nok til at lave cupcakes til en hel flok eller en stor, sprød pizza til hele familien.

Klar til alting

Brug Prospero+ som en blender, foodprocessor, kødhakker og meget mere. Vælg blot den pakke, der passer til dig. Eller vælg en separat maskine, og gør tingene ekstra enkle

Udforsk din kreativitet

Spar tid, køkkenplads og få mindre opvask. Vej direkte i skålen, oven på mixeren eller direkte i dit tilbehør. Nu behøver du ikke ekstra skåle og at veje ved siden af, når du bager - og du kommer hurtigere til det sjove.

Hver ingrediens i blandingen

Vores unikke planetariske blandingsteknik dækker hele skålens side, midte og bund. Intet glemmes eller spildes. Du får kun perfektion.

Velsmagende, anderledes resultater

Forskellige job kræver forskellige redskaber. Du er altid forberedt med tre robuste redskaber. Prospero+ leveres med et piskeris, en dejkrog og vores bedst sælgende K-Beater – en ægte altmuligmand indenfor bagning.

Specifikationer

Generelt
Farve Sølv
Produkttype Køkkenmaskine
Volumen 4,3 liter
Hastighedsindstillinger Variabel
Mærke Kenwood
Effekt Watt 1000 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering