OBH Nordica Double Force Compact

Foodprocessor

02100010500
OBH Nordica

Specifikationer:

  • 800 W
  • Skål kapacitet: 3 liter
  • 2 hastigheder
  • Pulse funktion
  • 1,25 liter blender medfølger
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

OBH Nordica Double Force Compact foodprocessor


Kompakt og kraftfuld foodprocessor med blender
OBH Nordica's mest kompakte foodprocessor i Double Force-serien! Denne foodprocessor er perfekt til hurtig, effektiv og pladsbesparende madlavning i det mindre køkken! Den er også ideel til større husstande med et lille køkken og er et meget nyttigt redskab til alle former for madlavning. Den kompakte størrelse og de håndterbare dele gør den nem at lægge væk og opbevare på en let tilgængelig måde. Du kan også vælge at have den stående fremme - den er stilfuldt designet og passer ind i køkkenmiljøet - og samle og opbevare skæreblade og tilbehør i den medfølgende opbevaringsboks.

Mere effektiv end stavblendere
Til tidskrævende madlavning er en foodprocessor meget praktisk! Det tager tid at hakke nødder, grøntsager og andre fødevarer groft eller fint til den ønskede størrelse, hvis det skal gøres i hånden. Det er ikke noget, der egner sig særlig godt til en stavblender, men med Double Force Compact er det ikke noget problem. Denne foodprocessor er meget hurtigere og mere stabil end både kniven og stavblenderen, og den strimler, skærer og hakker betydeligt bedre. Det kræver heller ikke så meget overflade som et skærebræt, hvilket gør det til et fremragende køkkenredskab!

Brug som blender
Ud over foodprocessor-funktionerne kan dette alsidige køkkenredskab også bruges som en almindelig blender og er perfekt til at lave supper og smoothies, for eksempel. Den kan også bruges til at ælte små mængder dej, f.eks. tærte- eller kagedej, og til at piske fløde!

Kraftig motor
På metalpanelet på forsiden af Double Force Compact kan du vælge mellem 2 hastigheder og en pulsfunktion. Maskinen er udstyret med en kraftig 800 W-motor.

Tilbehør
Røreskålen er på 3 liter og blenderkanden på 1,25 liter. Der medfølger en spatel og 6 blade i rustfrit stål til forskellige skære- og blandingsbehov.

Let at rengøre og opbevare
Efter brug er Double Force Compact let at rengøre, og alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine. Når den ikke er i brug, gør den kompakte størrelse, de let håndterbare dele og den medfølgende skuffe både maskinen og delene nemme at lægge væk og nemt opbevare i køkkenskabet. For at holde sig væk fra andre køkkenredskaber har Double Force Compact også opbevaringsplads for ledninger på undersiden.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Foodprocessor
Volumen 3 liter
Hastighedsindstillinger 2
Mærke OBH Nordica
Effekt Watt 800 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering