OBH Nordica Elite Mix Initial 800 W

Stavblendere

02100771630
OBH Nordica

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 800 W
  • Antal hastighedsindstillinger: Trinløs
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Midlertidig udsolgt, forv. på lager 11.12.2023 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Stavblender Elite Mix Initial 800 W OBH NORDICA


Den kompakte hjælper til nem tilberedning af velsmagende og sund mad
Kunne du tænke dig at kunne tilberede en velsmagende og sund snack hurtigt og nemt? Eller måske bare lave lidt guacamole eller salsa til taco'en på en praktisk måde? Så er Elite Mix Initial stavblenderen fra OBH Nordica som sin egen lille hjælper i miniformat!

Effektiv og nem at bruge til hurtig tilberedning af sunde retter og taco-tilbehør
Med denne kompakte og brugervenlige stavblender kan du hurtigt og nemt tilberede sunde smoothies, supper, kartoffelmos, hummus og andet tilbehør. Perfekt selv til taco-middag!

Kraftfuld
Få perfekt blendede smoothies og supper med den kraftfulde og alsidige Elite Mix Initial 800 W stavblender fra OBH Nordica. Knive i rustfrit stål og trinløs hastighedskontrol gør det nemt at opnå den ønskede konsistens. Det er nemt og bekvemt at blande i den medfølgende BPA-fri plastkop, og du undgår stænk.

Holdbar og sikker at bruge
Elite Mix Initial stavblenderen fra OBH Nordica har et ergonomisk gummihåndtag for nem og effektiv brug og et sikkert greb. Den rustfrie stålbase og knivene kan tåle hyppig brug og giver lang holdbarhed i lang tid.

Glat og praktisk med pulsfunktion
Denne håndmixer er glat og praktisk og har en passende størrelse til at blive brugt i en række forskellige madlavningsprojekter uden at fylde for meget. Turbofunktionens pulsfunktion bidrager også til dens høje tilpasningsevne.

Let at rengøre og opbevare
Motorenheden kan rengøres med en fugtig klud, staven og knivene kan hurtigt vaskes i hånden, og den BPA-fri plastbeholder kan vaskes i opvaskemaskinen. Efter brug er Elite Mix Initial let at skille ad takket være sin kompakte størrelse, så den er nem at opbevare i en skuffe eller et skab.

Lang ledning og praktisk beholder
Denne stavblender har en ledningslængde på 120 cm, hvilket gør den nem at bruge uden at ledningen kommer i vejen for andre køkkenredskaber eller skaber unødvendige farer. Den medfølgende beholder rummer 750 ml, så du kan tilberede mad eller drikkevarer på en nem og bekvem måde.

Specifikationer

Generelt
Produkttype Stavblender
Inkluderet Tilbehør Arbejdsbæger
Farve Sort
Mærke OBH Nordica
Antal hastighedsindstillinger Trinløs
Effekt Watt 800 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering