Philips HR2656/90

Stavblender

02100010610
Philips

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 800 W
  • Antal hastighedsindstillinger: Variabel
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Viva Collection håndmixer

Med Philips HR2656/90 stavblenderen kan du nemt blende hårde og bløde ingredienser takket være en kraftig 800 W-motor. Tilbered lækre hjemmelavede måltider på få minutter. Blend forskellige typer ingredienser, og få et hurtigt resultat takket være den kraftfulde og pålidelige motor.

ProMix for optimale resultater
Philips har samarbejdet med universitetet i Stuttgart om at udvikle ProMix til hurtigere og mere ensartet blanding. Dens unikke, avancerede teknologi er formet som en trekant for at give optimal fødevarestrøm og maksimal ydeevne med de bedst mulige resultater hver gang.

SpeedTouch for jævn strømstyring
Vil du have mere kraft, når du blander? Du skal blot trykke på turboknappen. Med de intuitive variable hastigheder kan du nemt øge kraften uden at ændre indstillingen. Start langsomt for at undgå stænk, og sæt gradvist mere fart på, indtil du når den hastighed, du har brug for til hver opskrift og hver ingrediens.

Bladbeskyttelse forhindrer stænk
Du skal ikke bekymre dig om rod, når du laver mad. Den specielle knivbeskyttelse forhindrer både store og små stænk. Dens bølgeformede design fastgøres på undersiden af blenderen, hvilket sikrer minimal rod - og mindre rengøring senere.

Let at skifte tilbehør
Du vil elske, hvor nemt det er at skifte tilbehør. De kan hurtigt fjernes og sættes på blenderen igen med et tryk på en knap. Tilbehør kan vaskes i maskine.

Spiralizer
Gør din kost sundere og sjovere med en spiralizer. Du kan nemt forvandle frugt og grøntsager til nudler, spiraler og snore, der også har et lavt kulhydratindhold. Det er den perfekte måde at variere en sund, glutenfri eller ren kost på. Du kan vælge mellem tre former: spaghetti, linguine eller bånd. Spiralizeren er ikke kompatibel med ældre modeller.

Medbring sunde smoothies
For at gøre livet nemmere kan du blende dine yndlingssmoothies eller blandede saucer direkte i kruset. Blend, forsegl og tag den med. Kruset er fremstillet af BPA-fri materialer og har en indbygget forseglingsring, der forhindrer lækage, så du kan tage det med dig uden at spilde.

Specifikationer

Generelt
Produkttype Stavblender
Farve Sort
Mærke Philips
Antal hastighedsindstillinger Variabel
Effekt Watt 800 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering