Philips ProMix HR2652/90

Stavblender

02100000050
Philips

Specifikationer:

  • 800W
  • SpeedTouch teknologi
  • Turbo funktion
  • XL hakker
  • Piskeris
  • 500 ml beholder
  • 1,2 meter ledning
0,-
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Viva Collection ProMix stavblender

HR2652/90 er en kraftfuld stavblender fra Philips. Den har en kraftig og holdbar 800 Watt-motor, der giver dig al den kraft, du har brug for til at tilberede sunde, hjemmelavede måltider på få minutter.

ProMix for optimale resultater
Philips har samarbejdet med universitetet i Stuttgart om at udvikle ProMix til hurtigere og mere ensartet blanding. Dens unikke, avancerede teknologi er formet som en trekant for at give optimal fødevarestrøm og maksimal ydeevne med de bedst mulige resultater hver gang.

SpeedTouch for jævn strømstyring
Vil du have mere kraft, når du blander? Du skal blot trykke på turboknappen. Med de intuitive variable hastigheder kan du nemt øge kraften uden at ændre indstillingen. Start langsomt for at undgå stænk, og sæt gradvist mere fart på, indtil du når den hastighed, du har brug for til hver opskrift og hver ingrediens.

Bladbeskyttelse forhindrer stænk
Du skal ikke bekymre dig om rod, når du laver mad. Den specielle knivbeskyttelse forhindrer både store og små stænk. Dens bølgeformede design fastgøres på undersiden af blenderen, hvilket sikrer minimal rod - og mindre rengøring senere.

Let at skifte tilbehør
Du vil elske, hvor nemt det er at skifte tilbehør. De kan hurtigt fjernes og sættes på blenderen igen med et tryk på en knap. Tilbehør kan vaskes i maskine.

Piskeris
Tag det til det næste niveau med piskeriset. Det er lige det, du skal bruge til at lave lækker flødeskum, glat mayonnaise, perfekt pandekagedej og meget mere.

Multichopper
Spar tid og energi ved ikke at skulle hakke hårdere ingredienser som nødder, frugt, ost og kød i hånden. Multichopperen gør arbejdet for dig, så du nemt kan lave velsmagende saucer og salater og hakke frugt.

Tag sunde smoothies med dig
For at gøre livet lettere kan du blende dine yndlingssmoothies direkte i 5 dl drikkekoppen. Bare bland, forsegl og gå. Kruset er fremstillet af BPA-fri materialer og har en indbygget forseglingsring for at forhindre lækage, så du kan tage det med dig uden at spilde.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort/stål
Produkttype Stavblender
Inkluderet Tilbehør Hakker, piskeris, arbejdsbæger
Mærke Philips
Antal hastighedsindstillinger Variabel
Effekt Watt 800 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering