Smeg HBF02WHEU

Stavblender

02100010650
SMEG

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 700 W
  • Antal hastighedsindstillinger: 2
  • Farve: Hvid
0,-
0,-
Få på lager, levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Håndmixer HBF02WHEU Smeg

Retro design
HBF02WHEU stavblenderen er en del af Smegs retro-serie og fås i flere farver. Den har mange tilbehørsdele, og disse sammen med en effekt på 700 W gør den til et perfekt og alsidigt redskab i køkkenet.
Det ergonomiske håndtag med skridsikker beskyttelse er fremstillet af plast. Armen og bladet er lavet af rustfrit stål for lang holdbarhed.

Perfekte resultater
FlowBlend-kniven i rustfrit stål sikrer sammen med den justerbare hastighed et meget godt resultat. Hastigheden justeres oven på hovedhuset. På håndtaget er der en knap til ON/OFF og en turbofunktion.

Standardtilbehør
Standardtilbehør omfatter et bægerglas, en hakker, en grøntsagsmaskine og et piskeris.
Bægerglasset er et 1,4 liters BPA-fri titanbæger med aftageligt BPA-fri titanlåg. Den har en vandstandsindikator, et ergonomisk håndtag og tåler opvaskemaskine.
Skæreren har en hovedbeholder i BPA-fri titanium med en kapacitet på 0,5 liter. Det øverste låg har samme farve som stavblenderens hoveddel. Den har S-formede knive i rustfrit stål med forskellige højder for at sikre den bedste hakkeoplevelse. Grå bund med skridsikkert låg, der kan bruges som låg til opbevaring af ingredienser. Beholder og knive tåler opvaskemaskine (låg ikke inkluderet).
Grøntsagsmaskinen har et plastikhus og en aftagelig kasse i samme farve som stavblenderens hoveddel. De grå plastblade roterer langsomt for at mose kartofler eller andre kogte grøntsager.
Piskeriset er lavet af rustfrit stål og har en plastikadapter i samme farve som stavblenderens hoveddel. Piskeriset tåler opvaskemaskine (ikke adapteren).

Specifikationer

Generelt
Produkttype Stavblender
Farve Hvid
Mærke SMEG
Antal hastighedsindstillinger 2
Effekt Watt 700 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering