• Tilbud

Lenovo V130 15.6'' i3-7020U 8GB 128GB / 81HN00FHMX

14600932110
Lenovo

Bærbar computer

Specifikationer:

  • Processor: Intel Core i3 (7. Gen) 7020U / 2.3 GHz
  • Operativsystem: Win 10 Home 64-bit
  • Billedskærm: 15.6" LED baglys 1920 x 1080 / Full HD
  • Grafik-processor: Intel HD Graphics 620
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.30 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Lenovo V130

Den bærbare V130 på 15,6" leverer en høj ydeevne i et mønstret kabinet, som giver den et moderne udseende. Det elegante og rene design har et stort touchpad i ét stykke og hængsler, der kan åbnes 180 grader – perfekt til samarbejde. Den kraftfulde Intel®-teknologi hjælper dig med at holde produktiviteten oppe, mens den større sikkerhed beskytter dine vigtige data.

En it-administrators drøm

V130 er en bærbar computer til mindre virksomheder, som er nem at tage med, da den ikke vejer mere end 1,8 kg. Den har en kraftig processor og en stor 15,6" FHD-skærm (ekstraudstyr), så du kan løse dine opgaver, uanset hvor du er. Med 30 Whr-batteri (ekstraudstyr) og hurtig opladning kan du forblive produktiv – den oplades 50 % på kun 30 minutter. Og den kører i op til 6 timer på en enkelt opladning. Denne bærbare pc er beskyttet med TPM (Trusted Platform Module), som arbejder sammen med Windows 10 Pro Bitlocker for at kryptere dine data og adgangskoder.  Og med kameradækslet kan du nemt sikre, at webkameraet er slået fra, når det er slået fra – du slipper med garanti for, at hackere kigger med.

Se skarpt fra alle vinkler

Med FHD-antirefleksskærmen (ekstraudstyr) leverer V130 fantastiske billeder, uanset hvad du arbejder med. Få dit projekt færdigt. Vær kreativ. Se en film. Skærmen på 15,6" kan åbnes 180 grader, så det er nemt at deles om skærmen og samarbejde, eller du kan bruge din bærbare computer, som du bedst synes om.  Og med stereohøjttalere og Dolby Audio lyder den lige så godt, som den ser ud, uanset hvad du lytter til. 

Tænk ud af "boksen"

Det ergonomiske tastatur på V130 er i fuld størrelse og er bygget til komfort og præcision. Det store touchpad gør det endnu nemmere at være produktiv, uanset hvor du er – du behøver ikke at finde musen frem.   Tastaturet tåler desuden spildt væske, så du kan trygt arbejde videre, hvis der sker et lille uheld.

Bygget til virksomheder – testet til hverdagen

Vores bærbare computere i V-serien gennemgår kontrol for driftssikkerhed og holdbarhed for at sikre, at de uden problemer holder til at blive brugt i årevis.  Det testes, om de kan modstå stød og vibrationer og almindelig hverdagsbrug. Vi tester hængslernes levetid, driftssikkerheden for blæserne, driftstemperaturer, tryktest og meget mere. Vi ved, at din pc har betydning for dit levebrød, så vi sørger for, at V130 holder. Og holder.

Lad din assistent klare det hårde arbejde

Med Windows 10 Pro på din V130 får du din helt egen personlige assistent Cortana.  Du skal aldrig mere på jagt efter filer, billeder eller møder – lad Cortana holde styr på det hele for dig! Og når du integrerer Cortana med din kalender, så kan du søge efter, hvornår du arbejdede på en fil, og hvem du arbejdede på filen med, så du ikke behøver at skulle huske filnavnene.

Stop potentielle hackere

Vi ved, hvor vigtige dine oplysninger er. Derfor har V130 en dedikeret TPM 2.0-chip (Trusted Platform Module), som arbejder sammen med Windows 10 Pro Bitlocker. Sammen krypterer de alle dine data og dine adgangskoder.  Webkameraet på denne bærbare computer er desuden udstyret med et dæksel, som du kan skubbe foran kameraet, så du ikke skal være bekymret for, om nogen udspionerer dig.

Specifikationer

Generelt
Cache pr. processor 3 MB
Lokalisering Dansk, Engelsk, Norsk, Finsk, Svensk / nordiske
Processor Intel Core i3 (7. Gen) 7020U / 2.3 GHz
Billedskærm 15.6" LED baglys 1920 x 1080 / Full HD
Mærke Lenovo
Farve Jerngrå
Produkttype Notebook
Skærmstørrelse 15.6 "
RAM (GB) 8
Harddisk (GB) 128
Drev Ingen
Grafik-processor Intel HD Graphics 620
EPEAT kompatibel ENERGY STAR kvalificeret
Vægt 1.8 kg
Operativsystem Win 10 Home 64-bit

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering