LG OLED48C15

OLED Smart TV

33300545140
LG

Specifikationer:

 • Skærmstørrelse: 48
 • Display Format: 4K UHD (2160p)
 • Digital TV Tuner: DVB-C, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
 • Konnektivitet: Wi-Fi, LAN, Bluetooth
 • Opløsning: 3840 x 2160
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

 • Lys din verden op med selvoplysende pixels
  LG OLED TV er en sand glæde at se på. Selvoplysende pixels giver en virkelig spektakulær billedkvalitet og en lang række designmuligheder, mens de nyeste banebrydende teknologier hjælper med at levere hidtil usete vidundere. Dette er alt, hvad du elsker ved tv - forbedret på enhver måde.
 • Hvad gør OLED så enestående
  Svaret er selvoplysende pixels. En selvemitterende skærmteknologi, der gør hele forskellen i din seeroplevelse. I modsætning til LED-tv'er, der er begrænset af baggrundsbelysningsteknologi, er LG OLED-tv'er i stand til at opnå en ekstrem realisme og unikke designs.
 • Selvoplysende pixels - 100 millioner grunde til at elske OLED
  Når det kommer til billedkvalitet, slår OLED LED med flere længder. Det skyldes, at OLED har millioner af selvoplyste pixels, der er i stand til at producere perfekt sort og nøjagtig farve. Resultatet er en enestående seeroplevelse.
 • Uendelig kontrast - OLED overskygger LED
  Kort sagt har OLED millioner af selvoplyste pixels, der kan tænde og slukke for at opnå en perfekt sort farve og en uendelig kontrast. Den sorte farve er bedre end både mini-LED og LED-tv'er. Så det betyder ikke noget, hvor mange tusinde baggrundslys de har - LED-tv'er vil stadig blive overskygget af OLED'er.
 • 100 % ægte farver - OLED består med fantastiske farver
  Det globale testbureau Intertek har bekræftet, at LG OLED-skærme har 100 % ægte farver. Det betyder, at de farver, du ser på skærmen, svarer til farverne på det originale billede. Så alt, hvad du ser, ser ud som skaberen havde til hensigt.
 • LG OLED TV - et enestående billede
  Hvis du leder efter et enestående tv, behøver du ikke lede længere. LG OLED TV er et kunstværk, en biograf med storskærm, en portal til spilverdener og en plads på forreste række til de største sportsbegivenheder. Det er alt, hvad du ønsker fra et tv.
 • Galleristativ - designet til at stå fremme
  Maleriske kunstværker er ikke længere kun til væggene. Galleristativet giver dig friheden til at placere dit tv i det fri og omdanne dit hjem til et galleri.
 • Underholdning - hjemstedet for alle dine favoritter
  Få adgang til Apple TV-appen, Disney+, Netflix. Vælg mellem de nyeste film, tv-serier, dokumentarer og livesport, og find det hele samlet på ét sted.
 • Dolby Vision IQ og Dolby Atmos - en transformerende tv-oplevelse
  Dolby Vision IQ tilpasser på intelligent vis billedindstillingerne på baggrund indholdsgenren og omgivelserne, og Dolby Atmos leverer flerdimensionel surroundsound - en stærk kombination, der giver betagende filmresultater.
 • HDR 10 Pro - få den bedst mulige oplevelse
  LG's egen dynamiske kontrastteknologi, HDR 10 Pro, justerer lysstyrken for at forbedre farven og afsløre hver lille detalje, hvilket giver ethvert billede en naturtro klarhed - den intensiverer også almindeligt HDR-indhold. Nu bliver alle dine yndlingsfilm og -serier mere levende fra start til slut.
 • OLED Gaming - spillet er slut for konkurrenterne
  LG OLED TV giver dig en fordel med en hurtig reaktionstid, de nyeste spilfunktioner og en 120 Hz-skærm for en mere jævn spiloplevelse. Dette er det ultimative tv til din spilopsætning.
 • Partnerskaber med de førende inden for spilindustrien - en uovertruffen kombination
  LG fortsætter med at samarbejde med de førende virksomheder inden for branchen for at sikre, at du får den bedst mulige spiloplevelse. LG samarbejder med NVIDIA og AMD for at gøre LG OLED TV til det eneste G-SYNC og AMD FreeSync Premium-certificerede tv. LG samarbejder også med AMD FreeSync. Og desuden samarbejder LG med Xbox for at udnytte det fulde potentiale ved de nyeste spil, og LG er den officielle tv-partner til Xbox Series X-konsollen. Når alt dette kombineres med OLEDs fantastiske billedkvalitet og de ultrahurtige reaktionstider, får du med garanti mest muligt ud af spillet, hver gang du spiller.
 • De seneste spilspecifikationer - spil ved den højeste standard
  LG OLED-tv kan opnå en reaktionstid på 1 ms, og understøttelsen af VRR, ALLM og eARC lever op til de nyeste HDMI 2.1-specifikationer. Disse funktioner giver mulighed for, at indhold med hurtige bevægelser kan spilles med en højere opløsning med jævn visning af synkroniseret grafik, så du får en større chance for at vinde.
 • Game Optimizer - usete niveauer af kontrol
  Game Optimizer samler alle dine spilindstillinger ét sted. Det justerer automatisk billedet for at optimere grafikken, uanset hvilken type spil du spiller. Du kan også skifte mellem NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync-teknologier, så alle dine spil er klarere og mere jævne med mindre forsinkelse og rivning.
 • OLED Sport - TV i en liga for sig
  LG OLED TV viser hver kamp i al sin realistiske herlighed. Hurtig sportsaction med glidende bevægelser betyder, at det aldrig har været så spektakulært at være tilskuer - du har nu en plads på forreste række til alle de bedste sportsbegivenheder.
 • OLED Motion Pro - du har aldrig set bevægelser sådan før
  Avanceret bevægelseshåndteringsteknologi reducerer bevægelsessløring for at give jævnere action og en klarere seeroplevelse. Vær vidne til den hurtige og subtile detalje i hver kamp selv under tempofyldt sport.
 • Sportsalarm - gå aldrig glip af dit holds kampe
  Sportsalarmen giver dig besked før, under og efter kampene. Du behøver aldrig at bekymre dig om at gå glip af de vigtigste opdateringer fra dine yndlingshold, heller ikke når du er i gang med at se noget andet.
 • Bluetooth-surroundsound - en klar hjemmebanefordel
  Tilslut nemt dine Bluetooth-højttalere for at få en ægte trådløs surroundsound-oplevelse. Al action lyder rigere og mere realistisk og bringer kampatmosfæren ind i din stue.
 • α9 Gen4 AI Processor 4K - hjerner, der vil forbløffe dig
  Kernen i hvert LG OLED TV er en α9 Gen4 AI Processor 4K, som er en banebrydende chip, der bruger dybe læringsalgoritmer til at analysere og optimere indhold. Enhver justering af billede og lyd er automatisk, så alt hvad du ser er spektakulært.
 • AI Picture Pro - professionel billedkvalitet
  Ved hjælp af en enorm database med over en million visuelle datapunkter genkender den dybe læringsalgoritme indhold, fjerner støj og optimerer billedkvaliteten. Og den nye Scene Detection-funktion kan nu analysere den type scene, der vises, og forbedre billedet i overensstemmelse hermed.
 • AI Sound Pro - lyd skruet professionelt op
  Ved at lære ud fra mere end 17 millioner lyddatapunkter identificerer processoren stemmer, effekter og frekvenser, så den kan optimere lyden i forhold til lydgenren og give en mere fordybende oplevelse. Og den nye Auto Volume Leveling-funktion opretholder ensartede lydniveauer på tværs af forskellige typer indhold.
 • LG OLED - det større billede betyder noget for os
  LG OLED-tv'er er sikrere for dig og miljøet end LED-tv'er. LG’s tv'er bruger selvoplyste pixels og er derfor mere behagelige for dine øjne, når du ser tv i længere tid. LG OLED-paneler er også dokumenteret miljøvenlige med reduceret risiko for farlige emissioner.
 • En skærm, der er behagelig for øjnene - et tv, der er sikkert for dine øjne
  LG OLED-tv'er er certificeret som flimmerfri skærme med lav emission af blåt lys, der ikke udgør nogen fotobiologisk fare for dine øjne. I modsætning til LED-tv'er, der flimrer og udsender meget blåt lys. Så læn dig tilbage, slap af og nyd oplevelsen.
 • Miljøvenlig OLED - omsorg er i LG’s natur
  LG OLED-tv'er er officielt miljøvenlige. Sammenlignet med LED-tv'er er de sikrere, fordi de ikke bruger baggrundsbelysning, de er lavet med mindre plastik, bruger færre farlige materialer og har en lavere risiko for at producere indendørs luftforurenende stoffer.
 • Nyt hjem - velkommen til dit nye hjem
  Den nydesignede startskærm viser personlige forslag til indhold, giver dig lettere adgang til favoritter og lader dig styre tilsluttede enheder alt sammen på ét sted.

Specifikationer

Generelt
Display Format 4K UHD (2160p)
Opløsning 3840 x 2160
Egenskaber Audio Description (AD), tids-skifte, Wireless TV On, Flimref
Billedformatforhold 16:9
Sprogmenuskærm Multilingual
HDTV Tuner Ja
Digital TV Tuner DVB-C, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Dimensioner & vægt detaljer Panelskærm uden stander - 107.1 cm x 4.69 cm x 61.8 cm x 14.
Overensstemmelsesstandarder TUV Eye Comfort certified
Strømforbrugs-stand by 0.5 Watt
Strømenhed Strømforsyning
Funktioner Energibesparelsestilstand
Egenskaber Magisk fjernstyring
Type Fjernstyring
Batteri-formfaktor AA type
Antal inkluderede batterier 2
Fjernbetjenings Model LG MR21N
Energiklasse G
Produkttype OLED TV - Smart TV
Energiforbrug pr. 1.000 timer (SDR) 88 kWh
Energiforbrug pr. 1.000 timer (HDR) 142 kWh
Energiklasse (HDR) G
Skærmstørrelse 48 "
Platform webOS, LG ThinQ AI
Dimensioner Uden stander
Mærke LG
Video Grænseflade HDMI
HDMI Port Antal 4 porte
Strømforbrug (Til-modus) 88 W
Diagonal størrelse 48"
Opløsning 3840 x 2160
HDR-teknologi HDR 10 Pro, Cinema HDR, Dolby Vision IQ
Serie C1 Series
Diagonal klasse 48
TV Tuner Presence Ja
Tilstande Spiltilstand, Eco-tilstand, Expert-tilstand, Football Mode,
Billedforbedringer 4K Upscaling, PerfectColor, Auto Calibration, Infinite Contr
HDR-kapabel Ja
Sensorer Illuminance grøn sensor
Vægt 14.9 kg
Bredde 107.1 cm
Dybde 4.69 cm
Højde 61.8 cm
Internet of Things (IoT) kompatibel Ja
Platform Apple HomeKit, Google Home, ThinQ, Echo
Udgangseffekt/i alt 40 Watt
Digital lydformat Dolby Digital-output
Surround-modus Ja
Lydeffekter OLED Surround, Dolby Atmos
Højttalersystem 2,2 kanal
Ekstra egenskaber Frontaktiverede højttaler(e), tekst til tale funktion, apt-X
USB Port Ja
USB Port Antal 3
Understøttede Video Formater HEVC, VP9, AV1
Understøttede Audio Formater MP3, WMA, PCM, AC3, AAC, HE-AAC, E-AC3, MP2, AC4
Bredde (forsendelse) 122 cm
Dybde (forsendelse) 20.3 cm
Højde (forsendelse) 74.5 cm
Vægt (forsendelse) 22.4 kg
Bluetooth-version Bluetooth 5.0
Konnektivitet Wi-Fi, LAN, Bluetooth
Funktionalitet WEB-browsing, Internet video playback
Wi-Fi protokol 802.11ac
Forbind og del Screen Share, Sound Share, Network File Browser
Internet Streaming Services Voice Search, Live Plus, Home Dashboard, Sports Alert, Music
Supported Consumer Electronics Control (CEC) Simplink
Standardmontering af fladt panel 300 x 200 mm
Stander Inkluderet
Stativ Design Tabletop
Forbindelsestype 3 x HDMI - side ¦ HDMI - bagside ¦ USB - side ¦ LAN - bagsid
Betingelse for Adgang Common Interface Plus (CI+) sprække
Teleteksthukommelse 2000 sider
Teletekst Ja
Elektronisk programguide 8-dags EPG

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering