LG OLED55C1

08400000950
LG

OLED Smart TV

Specifikationer:

  • Skærmstørrelse: 55
  • Motion Enhancement Teknologi: OLED Motion Pro
  • Digital TV Tuner: DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
  • Konnektivitet: Wi-Fi, LAN
  • Opløsning: 3840 x 2160
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

LG OLED55C1

LYS DIN VERDEN OP med SELVOPLYSENDE PIXELS

LG OLED TV er en sand glæde at se på. Selvoplysende pixels giver en virkelig spektakulær billedkvalitet og en lang række designmuligheder, mens de nyeste banebrydende teknologier hjælper med at levere hidtil usete vidundere. Dette er alt, hvad du elsker ved tv – forbedret på enhver måde.
SELVOPLYSENDE PIXELS - 100 millioner grunde til at elske OLED.
Når det kommer til billedkvalitet, slår OLED LED med flere længder. Det skyldes, at OLED har millioner af selvoplyste pixels, der er i stand til at producere perfekt sort og nøjagtig farve. Resultatet er en enestående seeroplevelse.

LG OLED TV - Et enestående billede

Hvis du leder efter et enestående tv, behøver du ikke lede længere. LG OLED TV er et kunstværk, en biograf med storskærm, en portal til spilverdener og en plads på forreste række til de største sportsbegivenheder. Det er alt, hvad du ønsker fra et tv.

Dolby Vision IQ og Dolby Atmos - En transformerende tv-oplevelse

Dolby Vision IQ tilpasser på intelligent vis billedindstillingerne på baggrund indholdsgenren og omgivelserne, og Dolby Atmos leverer flerdimensionel surroundsound – en stærk kombination, der giver betagende filmresultater.

HDR 10 Pro - Få den bedst mulige oplevelse

LG's egen dynamiske kontrastteknologi, HDR 10 Pro, justerer lysstyrken for at forbedre farven og afsløre hver lille detalje, hvilket giver ethvert billede en naturtro klarhed – den intensiverer også almindeligt HDR-indhold. Nu bliver alle dine yndlingsfilm og -serier mere levende fra start til slut.

OLED Gaming - Spillet er slut for konkurrenterne

LG OLED TV giver dig en fordel med en hurtig reaktionstid, de nyeste spilfunktioner og en 120 Hz-skærm for en mere jævn spiloplevelse. Dette er det ultimative tv til din spilopsætning.

De seneste spilspecifikationer - Spil ved den højeste standard

LG OLED-tv kan opnå en reaktionstid på 1 ms, og understøttelsen af VRR, ALLM og eARC lever op til de nyeste HDMI 2.1-specifikationer. Disse funktioner giver mulighed for, at indhold med hurtige bevægelser kan spilles med en højere opløsning med jævn visning af synkroniseret grafik, så du får en større chance for at vinde.

Game Optimizer - Kontrol på et helt nyt niveau

Game Optimizer samler alle dine spilindstillinger ét sted. Det justerer automatisk billedet for at optimere grafikken, uanset hvilken type spil du spiller. Du kan også skifte mellem NVIDIA G-SYNC- og AMD FreeSync-teknologierne, så alle dine spil er klarere og mere jævne med mindre forsinkelse og bedre synkronisering.

OLED Sport - TV i en liga for sig

LG OLED TV viser hver kamp i al sin realistiske herlighed. Hurtig sportsaction med glidende bevægelser betyder, at det aldrig har været så spektakulært at være tilskuer – du har nu en plads på forreste række til alle de bedste sportsbegivenheder.

OLED Motion Pro - Du har aldrig set bevægelser sådan før

Avanceret bevægelseshåndteringsteknologi reducerer bevægelsessløring for at give jævnere action og en klarere seeroplevelse. Vær vidne til den hurtige og subtile detalje i hver kamp selv under tempofyldt sport.

Sportsalarm - Gå aldrig glip af dit holds kampe

Sportsalarmen giver dig besked før, under og efter kampene. Du behøver aldrig at bekymre dig om at gå glip af de vigtigste opdateringer fra dine yndlingshold, heller ikke når du er i gang med at se noget andet.

Bluetooth-surroundsound - En klar hjemmebanefordel

Tilslut nemt dine Bluetooth-højttalere for at få en ægte trådløs surroundsound-oplevelse. Al action lyder rigere og mere realistisk og bringer kampatmosfæren ind i din stue.

a9 Gen4 AI Processor 4K - Hjerner, der vil forbløffe dig

Kernen i hvert LG OLED TV er en a9 Gen4 AI Processor 4K, som er en banebrydende chip, der bruger dybe læringsalgoritmer til at analysere og optimere indhold. Enhver justering af billede og lyd er automatisk, så alt hvad du ser er spektakulært.

AI Picture Pro - Professionel billedkvalitet

Ved hjælp af en enorm database med over en million visuelle datapunkter genkender den dybe læringsalgoritme indhold, fjerner støj og optimerer billedkvaliteten. Og den nye Scene Detection-funktion kan nu analysere den type scene, der vises, og forbedre billedet i overensstemmelse hermed.

AI Sound Pro - Lyd skruet professionelt op

Ved at lære ud fra mere end 17 millioner lyddatapunkter identificerer processoren stemmer, effekter og frekvenser, så den kan optimere lyden i forhold til lydgenren og give en mere fordybende oplevelse. Og den nye Auto Volume Leveling-funktion opretholder ensartede lydniveauer på tværs af forskellige typer indhold.

Specifikationer

Generelt
Motion Enhancement Teknologi OLED Motion Pro
LCD-baggrundsbelysningsteknik Pixel-dæmpning
Digital TV Tuner DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Energiforbrug pr. 1.000 timer (SDR) 106 kWh
Energiforbrug pr. 1.000 timer (HDR) 171 kWh
Energiklasse (HDR) G
Platform webOS Smart TV
Lydeffekter Clear Voice Pro, OLED surround
Diagonal størrelse 55"
Opløsning 3840 x 2160
HDMI Port Antal 4 porte
Energiklasse G
Mærke LG
Skærmstørrelse 55 "
Formatforhold 16:9
Lydudgangsmodus Surround Sound
USB Port Ja , 3 porte
Konnektivitet Wi-Fi, LAN

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering