LG OLED55G13

08400001020
LG

OLED Smart TV

Specifikationer:

  • Skærmstørrelse: 55
  • Display Format: 4K UHD (2160p)
  • Konnektivitet: Wi-Fi, LAN, Bluetooth
  • Opløsning: 3840 x 2160
  • HDMI Port Antal: 4 porte
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

LG OLED55G13

Lys din verden op. Selvoplysende pixels har udviklet sig.


LG OLED TV er en sand glæde at se på. Selvoplysende pixels har udviklet sig og giver nu en endnu mere spektakulær billedkvalitet og en lang række designmuligheder, mens de nyeste banebrydende teknologier hjælper med at levere hidtil usete vidundere. Dette er alt, hvad du elsker ved tv – forbedret på enhver måde.

Vores bedste OLED nogensinde.

LG OLED evo sætter en ny standard. Det helt nye OLED-panel kombineret med kraften fra Alpha 9 Gen 4-processoren tager din seeroplevelse til et helt nyt niveau. Det redesignede panel indeholder et ekstra lag og et mere udholdende materiale. Det optimerer strukturen og finjusterer lysets bølgelængder for at øge effektiviteten, mens Alpha 9 Gen 4-processoren unikt indstiller billedet til det nye panel og forbedrer alt, hvad du ser. Resultatet er et lysere, skarpere billede og den ultimative seeroplevelse.

Hvad gør OLED så enestående?

Svaret er selvoplysende pixels. En selvemitterende skærmteknologi, der gør hele forskellen i din seeroplevelse. I modsætning til LED-tv'er, der er begrænset af baggrundsbelysningsteknologi, er LG OLED-tv'er i stand til at opnå en ekstrem realisme og unikke designs.

Selvoplysende pixels. 100 millioner grunde til at elske OLED.

Når det kommer til billedkvalitet, slår OLED LED med flere længder. Det skyldes, at OLED har millioner af selvoplyste pixels, der er i stand til at producere perfekt sort og nøjagtig farve. Resultatet er en enestående seeroplevelse.

Uendelig kontrast. OLED overskygger LED.

Kort sagt har OLED millioner af selvoplyste pixels, der kan tænde og slukke for at opnå en perfekt sort farve og en uendelig kontrast. Den sorte farve er bedre end både mini-LED og LED-tv'er. Så det betyder ikke noget, hvor mange tusinde baggrundslys de har – LED-tv'er vil stadig blive overskygget af OLED'er.

100 % ægte farver. OLED består med fantastiske farver.

Det globale testbureau Intertek har bekræftet, at LG OLED-skærme har 100 % ægte farver. Det betyder, at de farver, du ser på skærmen, svarer til farverne på det originale billede. Så alt, hvad du ser, ser ud som skaberen havde til hensigt.

100 % farvevolumen. En enestående visning af farver.

OLED-TV'er opnår fuld farvevolumen takket være LG TV'ernes fremragende farvegengivelsesteknologi. Med 100 % farvevolumen kan LG OLED udtrykke 100 % af DCI-P3-spektret over et 3D-farverum, der dækker tv'ets fulde luminansområde. Det betyder, at farverne forbliver levende og livagtige med fuld mætning, uanset hvor lys eller mørk skærmen er.

LG OLED TV. Et enestående billede.

Hvis du leder efter et enestående tv, behøver du ikke lede længere. LG OLED TV er et kunstværk, en biograf med storskærm, en portal til spilverdener og en plads på forreste række til de største sportsbegivenheder. Det er alt, hvad du ønsker fra et tv.

Galleridesign. I ét med væggen.

Den utroligt tynde profil på LG OLED gør det muligt for et Gallery Design TV at hænge fladt ind mod væggen som et kunstværk, hvilket gør rummets indretning flottere og mere elegant.
Der følger IKKE et tv-stativ med LG OLED Gallery Design TV'et. Da denne model er beregnet til vægmontering, medfølger der et slankt vægmonteringsbeslag. Galleristativ kan købes særskilt.

Specifikationer

Generelt
Display Format 4K UHD (2160p)
Energiforbrug pr. 1.000 timer (SDR) 107 kWh
Energiforbrug pr. 1.000 timer (HDR) 165 kWh
Energiklasse (HDR) G
Platform webOS, LG ThinQ AI
Diagonal størrelse 55"
Opløsning 3840 x 2160
Video Grænseflade HDMI
HDMI Port Antal 4 porte
Energiklasse G
Mærke LG
Produkttype OLED TV - OLED evo - Smart TV
Skærmstørrelse 55 "
USB Port Ja , 3 porte
Konnektivitet Wi-Fi, LAN, Bluetooth

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering