LG OLED65C11

OLED Smart TV

08400001010
LG

Specifikationer:

  • Skærmstørrelse: 65
  • Display Format: 4K UHD (2160p)
  • Konnektivitet: Wi-Fi, LAN, Bluetooth
  • Opløsning: 3840 x 2160
  • HDMI Port Antal: 4 porte
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

LG OLED65C11

LYS DIN VERDEN OP med SELVOPLYSENDE PIXELS

LG OLED TV er en sand glæde at se på. Selvoplysende pixels giver en virkelig spektakulær billedkvalitet og en lang række designmuligheder, mens de nyeste banebrydende teknologier hjælper med at levere hidtil usete vidundere. Dette er alt, hvad du elsker ved tv – forbedret på enhver måde.

Hvad gør OLED så enestående?

Svaret er selvoplysende pixels. En selvemitterende skærmteknologi, der gør hele forskellen i din seeroplevelse. I modsætning til LED-tv'er, der er begrænset af baggrundsbelysningsteknologi, er LG OLED-tv'er i stand til at opnå en ekstrem realisme og unikke designs.

SELVOPLYSENDE PIXELS - 100 millioner grunde til at elske OLED

Når det kommer til billedkvalitet, slår OLED LED med flere længder. Det skyldes, at OLED har millioner af selvoplyste pixels, der er i stand til at producere perfekt sort og nøjagtig farve. Resultatet er en enestående seeroplevelse.

Uendelig kontrast - OLED overskygger LED

Kort sagt har OLED millioner af selvoplyste pixels, der kan tænde og slukke for at opnå en perfekt sort farve og en uendelig kontrast. Den sorte farve er bedre end både mini-LED og LED-tv'er. Så det betyder ikke noget, hvor mange tusinde baggrundslys de har – LED-tv'er vil stadig blive overskygget af OLED'er.

100 % ægte farver - OLED består med fantastiske farver

Det globale testbureau Intertek har bekræftet, at LG OLED-skærme har 100 % ægte farver. Det betyder, at de farver, du ser på skærmen, svarer til farverne på det originale billede. Så alt, hvad du ser, ser ud som skaberen havde til hensigt.

100 % farvevolumen - En enestående visning af farver

OLED-TV'er opnår fuld farvevolumen takket være LG TV'ernes fremragende farvegengivelsesteknologi. Med 100 % farvevolumen kan LG OLED udtrykke 100 % af DCI-P3-spektret over et 3D-farverum, der dækker tv'ets fulde luminansområde. Det betyder, at farverne forbliver levende og livagtige med fuld mætning, uanset hvor lys eller mørk skærmen er.

LG OLED TV - Et enestående billede

Hvis du leder efter et enestående tv, behøver du ikke lede længere. LG OLED TV er et kunstværk, en biograf med storskærm, en portal til spilverdener og en plads på forreste række til de største sportsbegivenheder. Det er alt, hvad du ønsker fra et tv.

OLED Cinema - Prisen for det bedste billede går til…

LG OLED TV yder en prisværdig præstation hver gang takket være det utroligt skarpe billede. Og med perfekt sort og 100 % ægte farver kan du se film, som de skal ses.

OLED Gaming - Spillet er slut for konkurrenterne

LG OLED TV giver dig en fordel med en hurtig reaktionstid, de nyeste spilfunktioner og en 120 Hz-skærm for en mere jævn spiloplevelse. Dette er det ultimative tv til din spilopsætning.

OLED Sport - TV i en liga for sig

LG OLED TV viser hver kamp i al sin realistiske herlighed. Hurtig sportsaction med glidende bevægelser betyder, at det aldrig har været så spektakulært at være tilskuer – du har nu en plads på forreste række til alle de bedste sportsbegivenheder.

a9 Gen4 AI Processor 4K - Hjerner, der vil forbløffe dig

Kernen i hvert LG OLED TV er en a9 Gen4 AI Processor 4K, som er en banebrydende chip, der bruger dybe læringsalgoritmer til at analysere og optimere indhold. Enhver justering af billede og lyd er automatisk, så alt hvad du ser er spektakulært.

Specifikationer

Generelt
Display Format 4K UHD (2160p)
Energiforbrug pr. 1.000 timer (SDR) 126 kWh
Energiforbrug pr. 1.000 timer (HDR) 222 kWh
Energiklasse (HDR) G
Platform webOS, LG ThinQ AI
Diagonal størrelse 65"
Opløsning 3840 x 2160
Video Grænseflade HDMI
HDMI Port Antal 4 porte
Energiklasse G
Mærke LG
Produkttype OLED TV - Smart TV
Skærmstørrelse 65 "
USB Port Ja
Konnektivitet Wi-Fi, LAN, Bluetooth

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering