LG OLED65G26

OLED Smart TV

02190003369
LG

Specifikationer:

  • Skærmstørrelse: 65
  • Opløsning: 3840 x 2160
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

LG OLED65G26

Toppen af lysende skønhed og elegant design

Brightness Booster Max - En lys ny æra af pixels

LG OLEDs selvlysende pixels bliver endnu mere levende, og billedet bliver endnu smukkere. Brightness Booster Max tager a9 Gen 5 AI-processoren til et nyt niveau med op til 30 % højere luminans. Den overlegne lyseffektivitet gør billederne skarpere.

a9 Gen 5 AI-processor - Skønhed møder intelligens

Bag et smukt ydre skjuler sig vores mest intelligente AI-processor. LGs a9 Gen 5 AI-processor kan skelne objekter i for- og baggrunden for at give mere naturlig dybde i billedet med farver, som virker både levende og naturlige.

Uendelig kontrast - Blændende mørke, lysende lys

Uden baggrundsbelysningens begrænsninger kan de selvlysende pixels levere en dyb sort farve og skarp kontrast under alle lysforhold. Billederne bliver skarpere, og du ser små detaljer, som du ellers ville misse.

Dynamic Tone Mapping Pro - Detaljerne finpudses

Den helt nye Dynamic Tone Mapping Pro går i dybden for at forbedre billedet. Tidligere blev de enkelte billeder rammerne bare løftet. Nu finjusterer teknikken 5000 blokke over hele skærmen for at skabe en mere levende HDR ned til mindste detalje.

Fordybende surroundsound - Det lyder som om du selv er der

a9 Gen 5 AI-processoren opmixer 2-kanallyd til virtuel 7.1.2-kanallyd. Oplev spændingen og dramatikken omkring dig, ligesom hvis du var filmens hovedperson.

ThinQ AI & webOS - Fjernsyn kun for dig

Brug for inspiration til en filmaften? ThinQ giver anbefalinger med baggrund i din smag. Opret profiler for alle derhjemme, så I hurtigt kan dykke ned i deres foretrukne TV-serier og modtage skræddersyede nyheder og sportsopdateringer.

Galleridesign - Kunst eller fjernsyn? Du bestemmer

En ny milepæl inden for fremstilling af ultratynde skærme. LG OLED G2 sidder tæt op ad væggen, og det fejlfrie design er selve sindbilledet på minimalisme. Når den er slukket, kan du vise kunst med hyperrealistisk tekstur og farve.

En ægte biografoplevelse - Nu har du hovedrollen

Dolby Vision IQ og Dolby Atmos kombineres til en utroligt opslugende oplevelse. Ved hjælp af LGs a9 Gen 5 AI-processor leverer Dolby Vision IQ præcis detaljerigdom og ekstraordinær dybde og fremhæver subtile teksturer.

Underholdning - Alle dine favoritter på ét sted

Klar til filmaften. Helt klar til at binge. Find stort set alt, hvad du ønsker at se på de tilgængelige streaming-apps. Med Netflix, Disney+, Amazon Prime, Apple TV+ og HBO Max, plus LG-kanaler er der altid noget spændende at se.

Ultimativt spil - Kraftig vindermaskine

Forøg dit spil med de første fjernsyn i branchen, som understøtter Dolby Vision Gaming 4K ved 120 Hz, som giver mere flydende og realistisk spil. Med en responstid på 0,1 ms, NVIDIA G-Sync-kompatibilitet, AMD FreeSync Premium og VRR-understøttelse, fremstår selv ultrahurtig handling tydeligt og jævnt.

Cloud-gaming - Den nye spilleliga

Med den problemfri tilføjelse af GeForce Now og Stadia er der en hel sky fuld af spil, der venter på dig. Genopdag spil, du elsker, og find nye favoritter direkte fra dit fjernsyn.

5 års panelgaranti - Selvsikkerhed, år efter år

Se igen og igen. LG OLED-fjernsyn har 5 års panelgaranti og du kan stole på, at håndværket i disse premiumfjernsyn holder i mange år frem.
I det første og andet år er panel, reservedele og arbejdsomkostninger dækket af garantien. Mellem det tredje og femte år er det kun panelet, der er omfattet af garantien, og arbejdsomkostningerne kommer oveni.
5 års panelgaranti dækker 88Z2, 77Z2, 83G2, 77G2, 65G2 og 55G2

Specifikationer

Generelt
Skærmtype OLED
Energiklasse F
Energiforbrug pr. 1.000 timer (SDR) 95 kWh
Energiforbrug pr. 1.000 timer (HDR) 213 kWh
Energiklasse (HDR) G
Skærmstørrelse 65 "
Platform webOS Smart TV
Mærke LG
Diagonal størrelse 65"
Opløsning 3840 x 2160
Service & Support 5 års panelgaranti

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering